God smag og krølle på halen

- Prøv Slagter Zangenbergs frilandsgris og smag forskellen

 

Der er en verden til forskel på smagen af kød fra en konventionel gris og kød fra de lollandske frilandsgrise kendt som Lollandsgrisen. Derfor samarbejder vi med Arne, der opdrætter frilandsgrisene ved Købelev på Nordvestlolland.

 

Lollandsgrisen lever hele sit liv udenfor, så den har masser af plads til at lege, mudderbade og udforske naturen omkring sig. Og det er ikke kun godt for grisen, men også for dig.

 

Lollandsgrisen smager nemlig bedre, fordi:

 

  • Den opbygger mere fedt inde i musklerne (i stedet for udenpå musklerne), og det gør kødet saftigt, mørt og velsmagende.
  • Den spiser frugter, kløver, svampe og rødder, som den finder i naturen, og kødet får derfor en ekstra god smag.
  • Den har et godt liv uden stress – ingen halebid eller lange dyretransporter – og det kan smages!

 

Alt dette giver et stykke kød af høj kvalitet og en helt unik smagsoplevelse.

 

Mad med holdninger

Hos Slagter Zangenberg har vi masser af holdninger til vores produkter. Vi vil kun levere kød af meget høj kvalitet, og vi har valgt frilandsgrisen, fordi vi mener, at det giver den bedste smagsoplevelse.

 

Vi er stolte af at støtte op om de lokale landbrug og arbejdspladser. Og vi er stolte af at sælge kød fra de frilandsgrise, der har haft et godt liv.

 

Lollandsgrisen lever i den første tid i små hytter ude i naturen, hvor der er lunt og godt, selv om der er frost udenfor. Senere bevæger de sig uden for hytten og begynder at udforske naturen omkring sig. Frilandsgrisenes velfærd gør, at de er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse.

 

Det er alt det, der giver en god smag og en krølle på halen. Prøv selv – og smag forskellen!

 

Kontakt Zangenberg



Indtast dit telefonnummer og email herunder, hvis du ønsker at blive kontaktet af Slagter Zangenberg



Alternativt kan du ringe til ham: 5586 7090