Smagen af frihed

- Prøv det lækre Galloway-kød fra frilandskøerne på Rosenfeldt Gods

 

En bøf smager bare bedre, når den kommer fra en ko, der har haft det godt. Sådan er det også med frilandskøerne fra Rosenfeldt Gods, og derfor har vi hos Slagter Zangenberg lavet et samarbejde med Rosenfeldt Gods om at sælge det lækre kød fra Galloway-køerne.

 

Frilandskøerne har levet et godt liv ude i naturen, hvor de har græsset på godsets unikke naturområder med mere end 300 forskellige plantearter, og det kan smages!

 

Hvordan smager frihed…

….fristes du måske til at spørge. Det er ganske simpelt:

 

  • Køerne får lov til at vokse i deres eget tempo, hvilket giver en god marmorering i kødet.
  • Køerne græsser på et område med mere end 300 plantearter, og det giver en helt speciel og lækker smag.
  • Køerne bliver aflivet ude på marken og undgår derfor stressende dyretransporter.

 

Tilsammen giver det saftigt og velsmagende kød af høj kvalitet. Her er du ikke i tvivl om, at kødet kommer fra frilandskøer, der har haft et godt liv.

 

Kød der giver en god smag i munden

Hos Slagter Zangenberg går vi op i at levere kød, der giver en god smag i munden – både mens du spiser det og bagefter. Frilandskøerne fra Rosenfeldt er fire år gamle, når de bliver slagtet, og de har gået ude i naturen hele deres liv. Vi er også stolte af at støtte op om de lokale arbejdspladser i vores samarbejde med Rosenfeldt Gods.  

 

Galloway-køerne er en særlig race, der egner sig godt som frilandskøer, fordi de har en tyk og ulden pels. De vokser langsomt, og det giver en særligt god marmorering i kødet og dermed masser af smag!

 

 

 

 

Kontakt ZangenbergIndtast dit telefonnummer og email herunder, hvis du ønsker at blive kontaktet af Slagter ZangenbergAlternativt kan du ringe til ham: 5586 7090