before product.title.UrlEncodeSeoFriendly :

localPath : gourmetpoelser-quinoa-og-broccoli

product.title.UrlEncodeSeoFriendly : gourmetpoelser-quinoa-og-broccoli

category.id: 62

category.id: 57

category.id: 59

category.id: 60

category.id: 61

categoryId: 62

categoryId: 57

categoryId: 59

categoryId: 60

categoryId: 61

product.category.id: 57

product.category.id: 57

product.category.id: 57

product.category.id: 57

product.category.id: 57

product.category.id: 57

product.category.id: 57

product.category.id: 57

product.category.id: 57

product.category.id: 57

product.category.id: 57

product.category.id: 57

product.category.id: 57

product.category.id: 57

product.category.id: 57

product.category.id: 57

product.category.id: 57

product.category.id: 57

product.category.id: 57

product.category.id: 57

product.category.id: 57

product.category.id: 57

product.category.id: 57

product.category.id: 59

product.category.id: 59

product.category.id: 60

product.category.id: 60

product.category.id: 60

product.category.id: 60

Uden gluten og laktose

Gourmetpølser - Quinoa og broccoli

Gourmetpølser - Quinoa og broccoli

Pakke med 4 bæredygtige pølser med 30% oksekød og 50% grøntsager af naturtarm af gris, 450 g - 500 g - uden gluten og laktose

Antal

Pris60kr.

Beskrivelse

Ingredienser: Kød af gris, vand, Stivelse/kartoffel ærtemel krydderier vegetabilsk protein/kartoffel (konserveringsmiddel: eddikesyre E260, natriumhydrogensulfit E222) pentanatriumtriphosphat E451 løg ascorbinsyre E300

 

Krydderier: peber, muskatblomme, ingefær, koriander, salt E250

 

Tilberedning: Vores Gourmetpølser tilberedes på grill, ovn eller pande i ca 10 min eller til de har fået en flot stegeskorpe og en kernetemperatur på 75 grader, det er altid en fordel ikke at stege på alt for hård varme. pølserne kan ved hård varme, blive meget sorte, ikke varm i midten og flække.

 

Opbevaring: Vores Gourmetpølser skal opbevares ved max.5 grader holdbarhed står på pakken, de er også velegnet til at frysen hvor de har en holdbarhed på 6-8 måneder.