Vælg kategori

 

Kød

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan bliver kødet leveret?

Alle bestillinger bliver pakket i termokasser med køleelementer.

Hvor og hvornår levere vi?

Vi sender her torsdag og X-pressen levere på brofaste øer hver fredag lige til døren.

Vores kød og pølsemageri?

Vi handler med lokale slagtehuse på sydsjælland og lolland. Vi skære og pakker selv kødet. Alt vores hakket kød er frisk hakket. Vores pølser, røgvare er hjemmelavet.

Hvordan laver jeg en reklamation?

Har du en reklamation, kontakte venligst Bo Zangenberg på 55867090 eller på info@slagterzangenberg.dk

Generelt

Bestilling af mad

Du kan bestille her på Webshoppen eller meget velkommen til at kontakte butikken på Mail info@slagterzangenberg.dk eller ringe 55867090 Bestiller du på webshoppen kommer der en ordrebekræftelse kort til efter på den ønskede mail. Vælger du at bestille på tlf eller på mail, sender vi ordrebekræftelse hurtigst muligt.

Lyn-booking

Vil du gerne booke din næste fest uden at vide den ønskede menu eller kuvert antal du har kun datoen så lave en Lyn-booking på dette link https://slagterzangenberg.dk/booking Du kan kvit og frit afbestille op til 7 dage før

Seneste bestilling af mad ud af huset

Du kan bestille seneste 7 dage før på webshoppen, telefon eller pr mail. Men ring endelig det kan være at vi kan hjælpe dig, hvis du har glemt at bestille.

Rette antal kuverter/menu

Du kan rette din menu og antal op til 7 dage før. Ønskes der flere eller færre kuverter på ordren ringer du på 55867090 eller skriver en mail på info@slagterzangenberg.dk Har du bestilt på webshoppen, trækkes beløbet automatisk fra din ordre, men ønsker du flere betales det enten kontant eller med mobile pay 19376

Betaling med kort

Der kan betales med kort på følgende måder Vordingborg (vores butik) eller på her på webshoppen.

Kontant betaling

Send dine ønsker på mail eller ring til butikken, du betaler bare ved levering eller afhentning.

Betaling ved levering

Du kan betale med Mobile pay 19376 eller kontant

Ændring/afbestilling af mad ud af huset

Du kan kvit og frit afbestille op til 7 dage før, hvis det gøres senere modregnes der et afbestillingsgebyr på 500,- ved menu pris på under 1000,- Menu pris over 1000,- beregnes afbestillingsgebyr 1/3 af menuens pris.

Afhentning af mad ud af huset.

Butikken i Vordingborg Tirsdag til lørdag senest kl 17.00 fredag senest kl 18.00 Spar Enighedsvej 4800 Nykøbing Falster Afhentning fredag og lørdag kl 12.00 eller kl 17.00 Falkerslev Afhentning fredag og lørdag kl 11.15 eller kl 16.45 Søndag Kun efter aftale over 20 kuverter.

Levering af mad ud af huset.

Der er levering mellem 12-13.00 og 17-18.00 Ring eller skrive endelig hvis du du har andre ønsker til leveringstid uden for den angivet tid.

Priser levering og afhentning.

Falster + Vordingborg 250,- Lolland + Møn 350,- Næstved + Sydsjælland 350,- Resten af Sjælland 550,-

Tomt Emballage

Emballagen indleveres følgende steder. Gåsetorvet 5 4760 Vordingborg eller Kirkevej 2 4871 Horbelev Vedlægge altid tlf nr så overføre vi på mobile pay. Du kan også bestille afhentning, bestræber os på at afhente emballage når vi er i nærheden afhentning af emballage 300,- Tilbageleveringen af kasser skal ske senest 4 dage efter dit arrangement.

Hvilken emballage skal leveres tilbage.

Du skal levere Termokasser og transportkasser retur. (Alle plast skåle og alubakker skal ikke retur)

Pakning af mad ud af huset.

Den varme mad bliver pakket i termokasser og det kolde kommer i transportskasser https://www.youtube.com/watch?v=NqL5qR8AxVI&t=12s

Skal jeg tilberedning vores menuer.

Maden kommer tilberedt og er lige til at servere det eneste du skal er at skære kødet (altid tynde skiver) har du bestilt en menu med sauce og kuvertbrød skal det lige varmes.

Hvordan bliver din mad lavet.

Vi sætter altid en ære i at lave den bedste mad, du kan se det på denne video https://www.youtube.com/watch?v=DNRU-XEpdA0

Hvor længe kan maden stå i varme kasse.

Vi under steger altid kødet for at forhindre at det bliver tørt og kedeligt, men bestil din mad til levering så tæt ved spisning som muligt. Den varme maden altid steger vidre i termokassen. Vi anbefaler på ingen måde at have made stående i termokasser, flere timer inden spisning. rester af mad anbefales at sættes på køl inden 3-4timer efter åbning af kasserne.

Mad ud af huset

Ja tak