Wagyu
Spar17%
Ægte Fuldblods Kobekød Mbs 9+
TILBUD
Hakket kobe kød 500g (sælges som frost)
Før476kr.
Nu395kr.
Læs mere i
Spar60%
Udsolgt
Wagyu Steaks af Wagyu Inderlår Mbs 7+ (Wagyu Cross) 1stk 300g
TILBUD
Amerikansk Wagyu fra Snake River Farms
1stk ialt ca. 300g
Før249kr.
Nu99kr.
Læs mere i
Spar40%
1,6 Kg - Ægte Japansk Wagyu A5 Okse højreb uden ben
TILBUD
1,6 kg
Før3.200kr.
Nu1.920kr.
Læs mere i
Spar40%
1,5 Kg - Ægte Japansk Wagyu A5 Okse højreb uden ben
TILBUD
1,5 kg
Før3.000kr.
Nu1.800kr.
Læs mere i
Spar40%
1,4 Kg - Ægte Japansk Wagyu A5 Okse højreb uden ben
TILBUD
1,4 kg
Før2.800kr.
Nu1.680kr.
Læs mere i
Spar40%
1,3 Kg - Ægte Japansk Wagyu A5 Okse højreb uden ben
TILBUD
Før2.600kr.
Nu1.560kr.
Læs mere i
Spar40%
1,2 Kg - Ægte Japansk Wagyu A5 Okse højreb uden ben
TILBUD
Før2.400kr.
Nu1.440kr.
Læs mere i
Spar40%
Udsolgt
1,1 Kg - Ægte Japansk Wagyu A5 Okse højreb uden ben
TILBUD
Før2.200kr.
Nu1.320kr.
Læs mere i
Spar56%
Ægte Fuldblods Kobekød Mbs 9+
TILBUD
Kobe steg af inderlårskappe Ca. 1kg
Før1.500kr.
Nu649kr.
Læs mere i
Spar67%
Udsolgt
Wagyu LYKKE kasse (Varen er frosset)
TILBUD
Wagyu Japansk Chuckroll 450g
Wagyu Full Blood.- Mbs 8+ A5, Kagoshima
Wagu Entré cotes Wagyu Cross BMS : 9+ 180g
Amerikansk Wagyu fra Snake River Farms
Wagyu i tern Mbs 7+ ialt 370g
Amerikansk Wagyu fra Snake River Farms
Wagyu Hakkebøffer Mbs 7+ ialt 4x 125g
Amerikansk Wagyu fra Snake River Farms
Alle Varene er frosset
Før1.840kr.
Nu599kr.
Læs mere i
Spar33%
Ægte Fuldblods Kobekød Kobe hakkebøf Mbs 9+
TILBUD
Ægte Japansk Wagyu kobe kød
1stk ialt ca. 125g (sælges som frost)
Før119kr.
Nu79kr.
Læs mere i
Wagu Entré cotes Wagyu Cross BMS : 9+ (Varen er frosset)
158g
Amerikansk Wagyu fra Snake River Farms
1stk ialt ca. 180g
Pris350kr.
Læs mere i
Spar60%
Udsolgt
Wagyu Steaks af Wagyu Inderlår Mbs 7+ (Wagyu Cross) 2stk ialt 300g
2stk 300g
Australsk Wagyu fra Rangers Valley
2stk ialt ca. 300g
Før249kr.
Nu99kr.
Læs mere i
Wagyu okse i tern Mbs 5+ (Varen er frosset)
370g
Amerikansk Wagyu fra Snake River Farms
1stk ialt ca. 370g
Pris375kr.
Læs mere i
Spar62%
Udsolgt
Wagyu LYKKE kasse nr 1 (Varen er frosset)
Wagyu Steaks af Wagyu Inderlår Mbs 7+ (Wagyu Cross) 2stk ialt 300g
Amerikansk Wagyu fra Snake River Farms
Ægte Japansk Wagyu A5
1stk Entre cotes ialt 300g
Wagyu i tern Mbs 7+ ialt 370g
Amerikansk Wagyu fra Snake River Farms
Ægte Fuldblods Kobekød Kobe hakkebøf Mbs 9+
2stk ialt ca. 125g (sælges som frost)
Alle Varene er frosset og indhold i billedet kan variere
Før2.150kr.
Nu799kr.
Læs mere i
Kødpakker
Vi leverer nu kød/kødpakker til hele landet – dog kun til brofaste øer
Kødpakke
Hakket okse 8-12% fedt 2kg
Hakket gris 8-12% fedt 1kg
Rørt fars 1kg
Skinkekød i tern 1kg
Skinkesteaks 1kg
Skinkeculotte 900g
Kamfilet med bacon 800g
Koteletter 800g
Stroganoff 700g
Gullasch 700g
Bankekød 700g
Roast beef 800g
I alt 11,5kg
Pris2.029kr.
Læs mere i
Bo´s kødpakke
Samlet vægt 8,5kg
Hakket okse 8-12% fedt 1kg
Hakket gris 8-12% fedt 1kg
Rørt fars 1kg
Skinkekød i tern 1kg
Skinkesteaks 1kg
Skinkeculotte 900g
Svinebryst i skiver 1kg
Kamfilet med bacon 800g
Koteletter 800g
Pris1.199kr.
Læs mere i
Konge kødpakke
Samlet vægt 34.3kg
Hvad end du er en stor familie, eller blot en stor kødelsker, vil denne kødpakke falde i god jord.
Tryk på 'Læs mere' og se indhold.
Pris6.099kr.
Læs mere i
14dags kødpakke
Samlet vægt 7.9kg
Hvad end du er en stor familie, eller blot en stor kødelsker, vil denne kødpakke falde i god jord.
Tryk på 'Læs mere' og se indhold.
Pris1.237kr.
Læs mere i
Månedens kødpakke
Samlet vægt 23kg
Med lokal gris og kvalitetsoksekød.
Man skulle næsten være et svin (eller i hvert fald have et stykke med svin), hvis man ikke blev fristet af månedens kødpakke.
Tryk på 'Læs mere' for at se indhold.
Før2.899kr.
Læs mere i
Kødpakke med lokal gris
Samlet vægt 11kg
Dansk gris er altid lækkert, men har du prøvet lokal gris?
Det bliver ikke meget bedre!
Når du bestiller denne kødpakke bestående af lokal gris, får du kød, hvor der har været kort vej fra jord til bord. Dette har bl.a. effekt på kødets mørhed, da dyret ikke har været stresset.
Tryk på 'Læs mere' og se indhold.
Pris1.398kr.
Læs mere i
Hakket kødpakke
Samlet vægt 10kg
Det behøver ikke at være svinedyrt at købe kød fra dyr, der har haft et godt liv.
Derfor har vi lavet denne kødpakke til dig, der gerne vil spise kød med god samvittighed.
Tryk på 'Læs mere' og se indhold.
Før1.144kr.
Læs mere i
Kødpakke til singler
Samlet vægt 3,6kg
Hvad end du har held i kærlighed eller ej, kan du altid regne med Zangenbergs kødpakke til singler.
- Fordi ingen skal gå glip af en god skinkeschnitzel!
Tryk på 'Læs mere' for at se indhold.
Pris399kr.
Læs mere i
Kødpakke af oksekød/kødkvæg
Samlet vægt 3,6kg
Elsker du entrecotes, roastbeef og bankekød?
Så er du og denne kødpakke som skabt for hinanden!
Tryk på 'Læs mere' og se indhold.
Pris899kr.
Læs mere i
Magre kødpakke
Samlet vægt 10,45kg
Med en kostanbefaling på 500 g kød om ugen, hvoraf størstedelen helst skal bestå af magert kød, vil du med denne magre kødpakke have mad til flere uger ud i fremtiden!
Vi er de sidste til at dømme, hvis I spiser mere end 500 g kød om ugen, men med den magre kødpakke kan I i hvert fald gøre det med god samvittighed.
Tryk på 'Læs mere' for at se indhold.
Pris1.299kr.
Læs mere i
Familiekødpakke
Samlet vægt 11,9kg
Skal hele din familie forkæles med ekstra lækkert kød, Familiekødpakken, du skal have fat i!
Før1.499kr.
Læs mere i
Pakkemarked
Gris
Vi leverer nu kød/kødpakker til hele landet – dog kun til brofaste øer
Hakket Svine og ungkvæg 3-7% fedt 500g
4 for 200,- Rabatten fratrækkes i kurven
Pris60kr.
Læs mere i
Hakket Svine og ungkvæg 8-12% fedt 545g
4 for 200,- Rabatten fratrækkes i kurven
Pris60kr.
Læs mere i
Okse
Vi leverer nu kød/kødpakker til hele landet – dog kun til brofaste øer
Gourmet Pølser
Vi leverer nu kød/kødpakker til hele landet – dog kun til brofaste øer
Gourmet Cocktailpølser
Uden gluten og laktose
Pakke med pølser af naturtarm af lam, 450 g - 500 g - uden gluten og laktose
Pris60kr.
Læs mere i
Gourmetpølser med bearnaise
Uden gluten og laktose
Pakke med 4 pølser af naturtarm af gris, 450 g - 500 g - uden gluten og laktose
Pris60kr.
Læs mere i
Gourmetpølser med æble og timian
Uden gluten og laktose
Pakke med 4 pølser af naturtarm af gris, 450 g - 500 g - uden gluten og laktose
Pris60kr.
Læs mere i
Udsolgt
Gourmetpølser med kylling og and
Uden gluten og laktose
Pakke med pølser af naturtarm af lam, 450 g - 500 g - uden gluten og laktose
Pris60kr.
Læs mere i
Udsolgt
Gourmetpølser med Kylling
Uden gluten og laktose
Pakke med pølser af naturtarm af lam, 450 g - 500 g - uden gluten og laktose
Pris60kr.
Læs mere i
Gourmet Brunchpølser
Uden gluten og laktose
Pakke med pølser af naturtarm af lam, 450 g - 500 g - uden gluten og laktose
Pris60kr.
Læs mere i
Gourmetpølser med stegtflæsk og persillesauce
Uden gluten og laktose
Pakke med 4 pølser af naturtarm af gris, 450 g - 500 g - uden gluten og laktose
Pris60kr.
Læs mere i
Gourmetpølser med Chili og Gouda ost
Uden gluten
Pakke med 4 pølser af naturtarm af gris, 450 g - 500 g - uden gluten
Pris60kr.
Læs mere i
Gourmetpølser med Gouda ost
Uden gluten
Pakke med 4 pølser af naturtarm af gris, 450 g - 500 g - uden gluten
Pris60kr.
Læs mere i
Gourmetpølser med Tomat og Gouda ost
Uden gluten
Pakke med 4 pølser af naturtarm af gris, 450 g - 500 g - uden gluten
Pris60kr.
Læs mere i
Gourmetpølser Frankfurter
Uden gluten og laktose
Pakke med 4 pølser af naturtarm af gris, 450 g - 500 g - uden gluten og laktose
Pris60kr.
Læs mere i
Gourmetpølser med Chili
Uden gluten og laktose
Pakke med 4 pølser af naturtarm af gris, 450 g - 500 g - uden gluten og laktose
Pris60kr.
Læs mere i
Gourmetpølser med Øl og Spidskål
Uden laktose
Pakke med 4 pølser af naturtarm af gris, 450 g - 500 g - uden laktose
Pris60kr.
Læs mere i
Gourmetpølser med Bacon og BQQ
Uden laktose
Pakke med 4 pølser af naturtarm af gris, 450 g - 500 g - uden laktose
Pris60kr.
Læs mere i
Gourmetpølser med Karry
Uden gluten og laktose
Pakke med 4 pølser af naturtarm af gris, 450 g - 500 g - uden gluten og laktose
Pris60kr.
Læs mere i
Gourmetpølser med Ramsløg
Uden gluten og laktose
Pakke med 4 pølser af naturtarm af gris, 450 g - 500 g - uden gluten og laktose
Pris60kr.
Læs mere i
Gourmetpølser med Hvidløg
Uden gluten og laktose
Pakke med 4 pølser af naturtarm af gris, 450 g - 500 g - uden gluten og laktose
Pris60kr.
Læs mere i
Gourmetpølser med Okse
Uden gluten og laktose
Pakke med 4 pølser af naturtarm af gris, 450 g - 500 g - uden gluten og laktose
Pris60kr.
Læs mere i
Bøffer
Vi leverer nu kød/kødpakker til hele landet – dog kun til brofaste øer
Kalve Koteletter af højreb
Vil du gøre dig selv en tjeneste, så smider du de her kalvebasser på en grill – så får kødet en lækker, røget smag.
Du kan også stege dem på en panden – men pas på!
Vil du undgå tørre bøffer, så griller/steger du dem maks. 2 min. på hver side ved høj varme.
Prisfra50kr.
Læs mere i
Kalve Wienerschnitzler skåret af inderlår
Man sku’ da være helt fra forstanden, hvis man sagde nej til en god klassisk wienerschnitzel.
Fordi kødet på kalvens inderlår er så magert, kan det nemt blive tørt ved almindelig tilberedning.
Her kommer paneringen i spil, hvor den lækre, sprøde skorpe ikke kun giver smag, den beskytter også kødet mod overstregning – det er smart!
Bank løs på eget ansvar!
Det er en smagssag, om man vil banke sin wienerschnitzel eller ej. Bankningen ødelægger dog strukturen i kødet, og i værste fald risikerer du at kødet bliver tørt.
Prisfra50kr.til100kr.
Læs mere i
Tournedos oksemørbrad med bacon
Bøffer skåret af oksemørbraden er magert og fedtfri, heldigvis fik nogle franskmænd i sin tid den geniale idé at sno noget lækkert, fedtet bacon omkring bøffen. Så bliver det sgu ikke bedre!
Psst! Tournedos smager pissegodt med en god bearnaise til.
Prisfra100kr.
Læs mere i
Engelskbøf af oksemørbrad
På udkig efter nogle lækre bøffer?
Så skal du ikke søge længere – her får du flotte bøffer skåret af oksemørbrad.
Har du stadig ikke styr på stegetiderne, så har vi et tip!
Mål bøffens tykkelse, og for hver centimeter bøffen er tyk, steger du den 1. minut på hver side (ved høj varme!).
Altså, er bøffen 2 cm. tyk, steger du den 2 min. på hver side. Lad vær med at vende bøffen undervejs, før tiden er gået, så sikrer du dig en lækker stegeskorpe!
Prisfra100kr.
Læs mere i
Engelskbøf af oksefilet
Er du klar på en klassiker?
En god bøf af oksefilet serveret med saftige, bløde løg, kartofler og sovs!
Skal du peppe den tidsløse klassiker lidt op, kan du da prøve at servere en rødkålssalat til og se, om det falder i god jord derhjemme.
Velbekomme!
Prisfra100kr.
Læs mere i
Rib eye af oksehøjreb
Mange mener, at de møreste og mest smagfulde bøffer sidder på højrebet.
Vil du vide hvorfor?
Ribeye af højreb er skåret af fedtholdigt, marmoreret oksefilet, der giver kødet en fantastisk smag.
For dælen, tænderne løber i vand bare ved tanken!
Prisfra100kr.til160kr.
Læs mere i
Entrecotes af oksehøjreb
Måske en af verdens saftigste bøffer?
Entrecotens karakteristiske fedtkant er ikke for sjov, den giver bøffen en fantastisk kraftfuld smag, som med garanti får englene til at synge.
Prisfra100kr.
Læs mere i
Tykstegsmedaljon med bacon
Er kødet magert? Bacon er løsningen!
Medaljonerne kan både tilberedes på grill og pande – nogen bruner dem af på panden og kyler dem i ovnen til sidst.
Synes du, at det er helt vanvittigt at proppe dem i ovnen?
Så kan du evt. stege dem på panden på bacon siden først og slut af med at stege de vandrette kødsider 2-3 min. på hver side (afhænger af, hvordan du foretrækker dine bøffer).
Prisfra50kr.
Læs mere i
Peberbøf af tyksteg
Er du til rigtig bistromad?
Så kan vi kun anbefale en god peberbøf med nogle sprøde pommes til.
Skal det være lidt fancy, kan du jo flambere bøfferne i cognac. Vi lover dig, at dine gæster vil overdynge dig i imponerede klapsalver og enkelte vil måske kaste sig for dine fødder.
Vi anbefaler dog, at du træner dine flamberingsskills et par gange, inden din store aften. Herefter kan du roligt invitere chefen, svigermor eller bowlingklubben hjem på flamberede peberbøffer.
Prisfra50kr.
Læs mere i
Tykstegsbøffer
Med en god tykstegsbøf går du aldrig galt i byen.
Og skal det være nemt, kan du jo servere den med en stor, bagt kartoffel søbet ind i hvidløgs-/kryddersmør.
Du ved det garanteret allerede, men her er et lille tip:
Ligesom med alle andre bøffer, er det altid en god idé at tage kødet ud af køleskabet 30-60 min før tilberedning, så du ikke står og smider en iskold bøf på panden.
Prisfra50kr.til100kr.
Læs mere i
Dry-Aged /Krogmodnet
Vi leverer nu kød/kødpakker til hele landet – dog kun til brofaste øer
Helt Krogmodnet (startvægt 15kg)
Opskåret i følgende udskæringer
2 x Corte de beef ca 2,4kg
1 stk. Rib eye (kan skæres i bøffer) ca. 2,4kg
1 stk. Entre stykke (kan skæres i bøffer) ca. 2,4kg
Pris2.995kr.
Læs mere i
Engelskbøf af oksefilet
Vores krogmodnet bøf af oksefilet har en intensiv smag.
Vi lover dig, at smagen overhovedet ikke kan sammenlignes med det kød, du er vant til fra supermarkedet!
Servér din bøf med saftige, bløde løg, kartofler og sovs! Ja tak!
Prisfra90kr.til135kr.
Læs mere i
Ribeye af oksehøjreb
Mange mener, at de møreste og mest smagfulde bøffer sidder på højrebet.
Forestil dig det, og forestil dig så det samme kød krogmodnet – du fatter ikke, hvor godt det er!
Ribeye af højreb er skåret af fedtholdigt, marmoreret oksefilet, der giver kødet en fantastisk smag. Krogmodningen gør, at mælkesyren og væsken i kødet reduceres, så du står tilbage med et mørt stykke kød, som er sprængfyldt med smag.
For dælen, tænderne løber i vand bare ved tanken!
Prisfra100kr.til160kr.
Læs mere i
Entrecotes af oksehøjreb
Måske en af verdens saftigste bøffer?
Entrecotens karakteristiske fedtkant er ikke for sjov, den giver bøffen en fantastisk kraftfuld smag, som med garanti får englene til at synge.
Oven i bidrager krogmodningen med at gøre kødet saftigere og mere mørt. Halleluja!
Prisfra113kr.til180kr.
Læs mere i
Oksekoteletter af Højreb med ben
Husk hagesmækken, når du sætter tænderne i vores krogmodnede oksekoteletter.
Benet i oksekoteletterne sikrer nemlig en utroligt saftig og smagfuld bøf, som får mundvandet til at fosse ud.
Prisfra140kr.til210kr.
Læs mere i
Cote de beef af højreb med 1 ribben
Pr. kg.
Bøffernes konge!
Cote de boeuf er egentlig et fancy fransk navn for ribeye steak på ben. Mange kalder cote de boeuf for kongen af alle bøffer - med god grund!
Kødet er flot marmoreret og smagen himmelsk - den perfekte bøf, hvis du skal forkæle dine smagsløg.
Pr. kg.400kr.
Læs mere i
Højreb
Pr. kg.
Oksehøjreb er en af de bedste udskæringer, du overhovedet kan finde.
Det er også en udskæring, som du ikke altid lige går ned og finder i dit lokale supermarked, og hvis du finder det, kan det ikke sammenlignes med det krogmodnede kød, du finder hos os.
Det er ikke for at prale, men vores krogmodnet Højreb har en utroligt koncentreret smag og kødet er så mørt, at du nok kommer til at knibe en tårer, når du tager den første bid.
Prisfra400kr.til450kr.
Læs mere i
Lækre stege
Vi leverer nu kød/kødpakker til hele landet – dog kun til brofaste øer
Revelsben
Pr. kg.
Fordi revelsben indeholder meget fedt og bindevæv, skal det tilberedes lidt længere tid for at blive ordentligt mørt.
Du kan f.eks. stege dine revelsben 1 time og 40 min. i ovnen ved 180 grader (vend dem gerne efter 1 time).
Men bare rolig, mens du venter, kan du jo forberede de kogte kartofler, en lækker agurkesalat og en god sovs.
Pr. kg119,90kr.
Læs mere i
Ribbensteg
Pr. kg.
Det er svært at ødelægge en ribbensteg, når du tilbereder den.
Bare sæt nok tid af, så den kan blive god mør i ovnen. Fedtet på ribbenstegen hjælper med, at kødet ikke bliver tørt.
Udfordringen er, om du kan finde ud af at lave sprøde svær på stegen.
Et godt tip er at sætte ovnen på grill, når stegen er færdig og hold øje med, hvornår sværene er sprøde. Men pas på! Med grillfrunktionen går det sgu hurtigt, så hold dig i nærheden af ovnen, så du ikke brænder din ribbenstegsbaby på.
Pr. kg119,90kr.
Læs mere i
Kamfilet uden svær og ben
Pr. kg.
Der er ikke det, du ikke kan gøre med en kamfilet!
Du kan f.eks. stege den i gryde, ovn, eller på grill.
Kamfileten er oplagt at marinerer i en god marinade, men du kan også tilberede den med et fyld lavet af en god flødeost krydret efter dine ønsker – lækkert!
Pr. kg149,90kr.
Læs mere i
Flæskesteg
Pr. kg.
Undgå at flæskestegen bliver tør!
Rids og salt stegen dagen før, den skal tilberedes.
Brug stegetermometer og hold øje med kernetemperaturen (stegen er færdig ved 62-65 grader).
Steg flæskestegen ved lav temperatur (100 grader) til kjernetemperaturen er 50 grader.
Skru ovnen op på 250 grader og hold øje med at sværen ikke futter af – tag stegen ud, når kernetemperaturen rammer 62-65 grader.
Velbekomme!
Pr. kg139,90kr.
Læs mere i
Ball tip Amerikansk kød
Pr. kg
Lækker Ball tip med flot marmorering – det skal prøves!
Ball tip er en amerikansk udskæring fra klumpen på oksen.
Ball tip er perfekt til langtidsstegning, sous vide og grill, men du kan også skære den til bøffer.
Pr. kg169,90kr.
Læs mere i
Hangersteaks (nyretapper)
Pr. kg
Hangersteaks kaldes på dansk ’nyretapper’, men det lyder ikke så appetitvækkende i alles ører.
Der skal dog ikke være tvivl om, at kødet er superlækkert, og så skal det kun steges meget kort tid, da det helst serveres rødt.
Pr. kg139,90kr.
Læs mere i
Flap meat
Pr. kg
Flap meat finder du siddende ved siden af flanken på koen.
Udskæringen er et fladere stykke kød, end man normalt ser, men er utroligt velsmagende. Amerikanerne har sgu fat i noget, når det kommer til spændende udskæringer.
Flap Meat kan du med fordel marinere og smide på grillen eller en pande – når du skærer kødet, så skær skiverne 1 cm tykke på tværs af fibrene.
Pr. kg139,90kr.
Læs mere i
Flanksteaks
Pr. kg
Flansteaks bliver brugt i mange lette sommerretter.
Mange griller og serverer flanksteaks med f.eks. hasselbagte kartofler og salat.
Vi er nu store fortalere for, at flanksteaks kan spises året rundt!
Pr. kg139,90kr.
Læs mere i
Roastbeef af okseinderlår
Pr. kg
Skal I have gæster?
Så må du hellere få fyret op for en lækker roastbeef – steg den i ovn eller gryde og servér den med ovnstegte rodfrugter, så lover vi, at dine gæster bliver ellevilde!
Pr. kg199,90kr.
Læs mere i
Oksefilet afpudset
Pr. kg
Oksefilet kan serveres på mange forskellige måder, du kan næsten aldrig gå galt i byen.
Hvis vi skulle lave oksefilet, ville vi helt klart servere den med en god bearnaisesauce og nogle saltbagte kartofler.
Men er du mere til en lettere løsning, kan du selvfølgelig også lave en god sommer salat med grillet eller stegt oksefilet.
Pr. kg499,90kr.
Læs mere i
Oksefilet m/fedtkant
Pr. kg
Når du har et godt stykke oksefilet med fedkant, kan du med fordel ridse fedtkanten i tern (uden at skære ned i kødet).
Når du bruner kødet i en pande, så start med at brune fedtkantens side og derefter de andre sider.
Når kødet er brunet af, smider du det i ovnen på 150-160 grader til kødet opnår den ønskede kernetemperatur.
Voila! Du kan nu sætte tænderne i et lækkert stykke kød med en sprød fedtskorpe.
Pr. kg399,90kr.
Læs mere i
Cuvettesteg
Pr. kg
Leder du også efter en cuvettesteg, der kommer fra gode vilkår og med garanti har en fantastisk smag? Så er du kommet til det rette sted.
Slagter Zangenbergs cuvettesteg af oksekød stammer nemlig fra kødkvæg, som altid går frit og på græs i sommerhalvåret, hvilket hjælper på den gode smag.
Imponér dine middagsgæster med dette pragtfulde stykke kød. Scor ekstra point og servér stegen med flødekartofler og en god salat, og du har en sikker vinder.
Pr. kg99,90kr.
Læs mere i
Culottesteg
Pr. kg
Hvis du endnu ikke har prøvet culottestegen af oksekød, har du sgu snydt dig selv for et yderst velsmagende stykke oksekød.
Ønsker du en fin rosa stegt culotte, er det en god idé at intervalstege den. Først 20 minutter i ovnen, så lade den hvile 20 minutter, hvorefter du sætter den tilbage i ovnen i 20 minutter.
Vi ved godt, at det nærmest er tortur at skulle bære så lækker en steg frem og tilbage, men vi lover dig, at det er ventetiden værd.
Vil du lige sætte prikken over i’et på måltidet, kan du passende servere culottestegen med flødekartofler og ovnbagte tomater.
Pr. kg149,90kr.
Læs mere i
Tyndstegsfilet
Pr. kg
Fitnessentusiastens oksedrøm.
Tyndstegsfilet er et meget lækker stykke oksekød som er super på grillen og ovnsteg.
Servér med en god pebersauce og kartofler, eller bare en god kartoffelsalat, og middagen er klar. Velbekomme!
Pr. kg149,90kr.
Læs mere i
Oksemørbrad afpudset
Pr. kg
Hvis der skulle kåres en vinder i konkurrencen om hvilket stykke af oksen, der var mest fedtfattigt og mørt, ville oksemørbraden indtage første pladsen.
Vil du også føle dig som en vinder i køkkenet? Så benyt dig af langtidsstegning, hvilket giver dig et velsmagende stykke kød, som du kan servere for både gæster eller dig selv - hvis du har brug for lidt ekstra lækker selvforkælelse derhjemme.
Skal smagsløgene forkæles med mere end ’bare’ oksemørbrad? Så gør dig selv den tjeneste og servér oksemørbraden med bearnaise, kartoffelpure og/eller ratatouille.
Pr. kg499,90kr.
Læs mere i
Gammeldags oksesteg af bov/tykkam
Pr. kg
Forestil dig, at du er tilbage i din bedstemors køkken. Det er søndag, og foran dig står en god gammeldags oksesteg med syltede asier, kartofler, solbærsyltetøj og klassisk brun sovs.
Er der noget bedre end mad, der gør dig nostalgisk? Næppe!
Det kan varmt anbefales at smide stegen i en stegeso til en omgang langtidsstegning. Her er det en god idé at lægge lidt hvidløg, skalotteløg, gulerod og persillerod i bunden. Husk også peberkorn, frisk timian og lidt laurbærblade, som hjælper med at bringe smagen endnu mere frem.
Pr. kg99,90kr.
Læs mere i
Ossobuco
Pr. kg
Du elsker det italienske køkken, men har brug for at prøve noget, der ikke er pasta og pizza… Noget med mere kød på. Hvad gør du? Du laver selvfølgelig den lombardiske ret Ossobuco!
Hvis du er typen, der godt kan lide at få lidt grøntsager til dit kød (men selvfølgelig ikke for mange!), kan du passende lave gremolata, champignon med hvidvin og kartoffelmos. Husk at ridse kødet i siderne, så hinden bliver brudt.
Mamma Mia, hvor må du bare ikke gå glip af denne formidable ret!
Pr. kg99,90kr.
Læs mere i
Okse Spidsbryst
Pr. kg
Der er ikke noget bedre end et mørt stykke oksespidsbryst… Eller det skulle da lige være to stykker mørt oksespidsbryst.
Her får du et udsøgt stykke kød med masser af muligheder for tilberedning. Du kan f.eks. koge den, sprænge den, braisere den, dyppe den i en god rød- eller hvidvin eller langtidsstege den. Kun fantasien (og dine madlavningsevner) sætter grænser! Du kan endda også spise grønt til, hvis du er med på dén bølge.
Fordelen ved oksespidsbryst er, at det ofte bare passer sig selv, hvilket giver dig masser af tid til at dække bord og trække vinen op. Det bliver næsten ikke lettere, at lave lækker mad fra bunden!
Pr. kg99,90kr.
Læs mere i
Nakkefilet
Pr. kg
Nakkefileten. En god gammeldags klassiker.
Marinér svinet, stik det i ovnen og lad det hygge sig ved 150 grader i 3 timers tid. På den måde bliver nakkefileten mør og lækker.
Nakkefilet kan også forvandles til eksempelvis pulled pork, rullesteg og hjemmelavet rullepølse.
Denne nakkefilet kan desuden spises med god samvittighed. Kødet er fra grise fra lolland.
Pr. kg.119,90kr.
Læs mere i
Indmad
Vi leverer nu kød/kødpakker til hele landet – dog kun til brofaste øer
Kontakt Zangenberg
Indtast dit telefonnummer og email herunder, hvis du ønsker at blive kontaktet af Slagter Zangenberg
Alternativt kan du ringe til ham: 5586 7090