Vi leverer nu kød/kødpakker til hele landet – dog kun til brofaste øer.

Dødens pølse

Mix kasser

Storkøb marked

Kødpakker

Pakkemarked

Bøffer

Dry-Aged /Krogmodnet

Hjemmelavet

Lækre stege

Indmad

Dødens pølse

Vi leverer nu kød/kødpakker til hele landet – dog kun til brofaste øer.

Udsolgt

Dødens pølse Version 4.0

Verdens stærkeste

2 stk. Gourmet pølser med friske Dragon Breath!

 

Vi anbefaler, at du aflyser alle aftaler dagen efter, at du har spist Dødens pølse 4.0 og det er ikke for sjov!

 

Gourmetpølsen, som er spækket med Dragon Breath, kommer til at maltraktere dig indefra. Tør du? 🌶

 

Advarsel:

Ikke for børn og sarte sjæle. Spises på eget ansvar. Verdens stærkeste pølse.



Pris99kr.

Læs mere i

Dødens pølse Version 1.0

4stk Gourmet pølser
Med friske habanero chili

 

Med Dødens pølse 1.0 får du en lækker gourmetpølse, som med garanti sætter fut i dine smagsløg 🥵

Pris80kr.

Læs mere i

Dødens pølse Version 2.0

4stk Gourmet pølser

Med friske habanero chili og Wasabi

 

Nu skal du have dit lommetørklæde klar, for Dødens Pølse 2.0 giver sved på panden og tårer i øjnene. Den er ikke for sarte sjæle!

Pris100kr.

Læs mere i

Dødens pølse Version 3.0

4stk Gourmet pølser med friske Carolina Reaper chili!

 

Vi anbefaler, at du aflyser alle aftaler dagen efter, at du har spist Dødens pølse 3.0. Og det er ikke for sjov!

 

Gourmetpølsen, som er spækket med Carolina Reaper chilli, kommer til at maltraktere dig indefra. Tør du? 🌶

 

Advarsel:

Ikke for børn og sarte sjæle. Spises på eget ansvar. Måske verdens stærkeste pølse.



Pris125kr.

Læs mere i

Mix kasser

Mix kasser

Vi leverer nu kød/kødpakker til hele landet – dog kun til brofaste øer.

Dødens pølse mix kasse

✅ 4 stk Almindelige chili pølse

✅ 4 stk Dødens pølse version 1.0

✅ 4 stk Dødens pølse version 2.0

✅ 4 stk Dødens pølse version 3.0

 

Bemærkninger Dødens pølse version 3.0
👉 Ikke for børn og sarte sjæle  
👉 Spises på eget ansvar
👉 Måske verdens stærkeste pølse

Pris299kr.

Læs mere i

Storkøb marked

Vi leverer nu kød/kødpakker til hele landet – dog kun til brofaste øer.

Storkøb marked

Bronze

Skal I bruge kød til at fodre en hel flok løver?

 

Er I ved at forberede jer til hårde tider?

 

Eller vil I bare have fyldt fryseren op med skønt kød til en skarp pris?

 

Så skal I tage et kig på vores storkøbsmarked!

 

pr pakke 200,- 4 pakker 495,-

Rabat fratrækkes i kurven.

 

Julemedister af gris– BRONZE

Julemedister af kalv – BRONZE

Pris200kr.

Læs mere i

Kødpakker

Vi leverer nu kød/kødpakker til hele landet – dog kun til brofaste øer.

Spar38%

Grill kødpakke

Før1.129kr.

Nu695kr.

Læs mere i

Spar38%

14dags Kødpakke

normal pris 1137,-

Hvad end du er en stor familie, eller blot en stor kødelsker, vil denne kødpakke falde i god jord.

Før1.137kr.

Nu695kr.

Læs mere i

Kødpakke

normal pris 3399,-

Lokal gris fra Lolland og dansk kvalitetskød af Jersey kvæg.

 

Kød er altid lækkert, men det bliver bare ikke bedre.

Pris1.689kr.

Læs mere i

Spar39%

Månedens kødpakke

Samlet vægt 23kg

Med lokal gris og kvalitetsoksekød.

 

Man skulle næsten være et svin (eller i hvert fald have et stykke med svin), hvis man ikke blev fristet af månedens kødpakke.


Før2.795kr.

Nu1.695kr.

Læs mere i

Spar35%

Kødpakke med lokal gris

Samlet vægt 11kg

Dansk gris er altid lækkert, men har du prøvet lokal gris?

 

Det bliver ikke meget bedre!

 

Når du bestiller denne kødpakke bestående af lokal gris, får du kød, hvor der har været kort vej fra jord til bord. Dette har bl.a. effekt på kødets mørhed, da dyret ikke har været stresset.

Før1.398kr.

Nu899kr.

Læs mere i

Spar30%

Hakket kødpakke

Samlet vægt 10kg

Det behøver ikke at være svinedyrt at købe kød fra dyr, der har haft et godt liv.

 

Derfor har vi lavet denne kødpakke til dig, der gerne vil spise kød med god samvittighed.

Før1.144kr.

Nu799kr.

Læs mere i

Kødpakke til singler

Samlet vægt 3,6kg

Hvad end du har held i kærlighed eller ej, kan du altid regne med Zangenbergs kødpakke til singler.


- Fordi ingen skal gå glip af en god skinkeschnitzel!

Pris399kr.

Læs mere i

Kødpakke af oksekød/kødkvæg

Samlet vægt 3,6kg

Elsker du entrecotes, roastbeef og bankekød?

 

Så er du og denne kødpakke som skabt for hinanden!

Pris899kr.

Læs mere i

Magre kødpakke

Samlet vægt 10,45kg

Med en kostanbefaling på 500 g kød om ugen, hvoraf størstedelen helst skal bestå af magert kød, vil du med denne magre kødpakke have mad til flere uger ud i fremtiden!

 

Vi er de sidste til at dømme, hvis I spiser mere end 500 g kød om ugen, men med den magre kødpakke kan I i hvert fald gøre det med god samvittighed.

Pris1.299kr.

Læs mere i

Pakkemarked

Vi leverer nu kød/kødpakker til hele landet – dog kun til brofaste øer.

Hjemmelavet Gourmet grillpølser

Sølv & Bronze

5 pk. for 200,-

4 stk pr pakke

Uden gluten og laktose.

 

Var der nogen, der sagde gourmet grillpølser? Det ville jo nærmest være en svinestreg at takke nej.

 

Med vores hjemmelavede gourmet grillpølser er du garanteret en formidabel smagsoplevelse – helt uden gluten og laktose, så alle kan være med!

 

Grillpølse med tomat og ost – SØLV

Frankfurter – SØLV

Grillpølse med ramsløg - SØLV

Grillpølse med karry - BRONZE

Pris60kr.

Læs mere i

Pakkemarked

Vælgher

Læs mere i

Bøffer

Vi leverer nu kød/kødpakker til hele landet – dog kun til brofaste øer.

Kalve Koteletter af højreb

Vil du gøre dig selv en tjeneste, så smider du de her kalvebasser på en grill – så får kødet en lækker, røget smag.

 

Du kan også stege dem på en panden – men pas på!

Vil du undgå tørre bøffer, så griller/steger du dem maks. 2 min. på hver side ved høj varme.

Prisfra50kr.

Læs mere i

Kalve Wienerschnitzler skåret af inderlår

Man sku’ da være helt fra forstanden, hvis man sagde nej til en god klassisk wienerschnitzel.

 

Fordi kødet på kalvens inderlår er så magert, kan det nemt blive tørt ved almindelig tilberedning.

 

Her kommer paneringen i spil, hvor den lækre, sprøde skorpe ikke kun giver smag, den beskytter også kødet mod overstregning – det er smart!

 

Bank løs på eget ansvar!

 

Det er en smagssag, om man vil banke sin wienerschnitzel eller ej. Bankningen ødelægger dog strukturen i kødet, og i værste fald risikerer du at kødet bliver tørt.

Prisfra50kr.

Læs mere i

Tournedos oksemørbrad med bacon

Bøffer skåret af oksemørbraden er magert og fedtfri, heldigvis fik nogle franskmænd i sin tid den geniale idé at sno noget lækkert, fedtet bacon omkring bøffen. Så bliver det sgu ikke bedre!

 

Psst! Tournedos smager pissegodt med en god bearnaise til.

Prisfra100kr.

Læs mere i

Engelskbøf af oksemørbrad

På udkig efter nogle lækre bøffer?

 

Så skal du ikke søge længere – her får du flotte bøffer skåret af oksemørbrad.

 

Har du stadig ikke styr på stegetiderne, så har vi et tip!

 

Mål bøffens tykkelse, og for hver centimeter bøffen er tyk, steger du den 1. minut på hver side (ved høj varme!).
Altså, er bøffen 2 cm. tyk, steger du den 2 min. på hver side. Lad vær med at vende bøffen undervejs, før tiden er gået, så sikrer du dig en lækker stegeskorpe!

Prisfra100kr.

Læs mere i

Engelskbøf af oksefilet

Er du klar på en klassiker?

 

En god bøf af oksefilet serveret med saftige, bløde løg, kartofler og sovs!

 

Skal du peppe den tidsløse klassiker lidt op, kan du da prøve at servere en rødkålssalat til og se, om det falder i god jord derhjemme.

 

Velbekomme!

Prisfra100kr.

Læs mere i

Rib eye af oksehøjreb

Mange mener, at de møreste og mest smagfulde bøffer sidder på højrebet.

 

Vil du vide hvorfor?

Ribeye af højreb er skåret af fedtholdigt, marmoreret oksefilet, der giver kødet en fantastisk smag.

 

For dælen, tænderne løber i vand bare ved tanken!

Prisfra100kr.

Læs mere i

Entrecotes af oksehøjreb

Måske en af verdens saftigste bøffer?

 

Entrecotens karakteristiske fedtkant er ikke for sjov, den giver bøffen en fantastisk kraftfuld smag, som med garanti får englene til at synge.

Prisfra100kr.

Læs mere i

Tykstegsmedaljon med bacon

Er kødet magert? Bacon er løsningen!

 

Medaljonerne kan både tilberedes på grill og pande – nogen bruner dem af på panden og kyler dem i ovnen til sidst.

 

Synes du, at det er helt vanvittigt at proppe dem i ovnen?

 

Så kan du evt. stege dem på panden på bacon siden først og slut af med at stege de vandrette kødsider 2-3 min. på hver side (afhænger af, hvordan du foretrækker dine bøffer).

Prisfra50kr.

Læs mere i

Peberbøf af tyksteg

Er du til rigtig bistromad?

 

Så kan vi kun anbefale en god peberbøf med nogle sprøde pommes til.

 

Skal det være lidt fancy, kan du jo flambere bøfferne i cognac. Vi lover dig, at dine gæster vil overdynge dig i imponerede klapsalver og enkelte vil måske kaste sig for dine fødder.

 

Vi anbefaler dog, at du træner dine flamberingsskills et par gange, inden din store aften. Herefter kan du roligt invitere chefen, svigermor eller bowlingklubben hjem på flamberede peberbøffer.

Prisfra50kr.

Læs mere i

Tykstegsbøffer

Med en god tykstegsbøf går du aldrig galt i byen.

 

Og skal det være nemt, kan du jo servere den med en stor, bagt kartoffel søbet ind i hvidløgs-/kryddersmør.

 

Du ved det garanteret allerede, men her er et lille tip:

 

Ligesom med alle andre bøffer, er det altid en god idé at tage kødet ud af køleskabet 30-60 min før tilberedning, så du ikke står og smider en iskold bøf på panden.

Prisfra50kr.til100kr.

Læs mere i

Dry-Aged /Krogmodnet

Vi leverer nu kød/kødpakker til hele landet – dog kun til brofaste øer.

Helt Krogmodnet (start vægt 15kg)

Opskåret i følgende udskæringer

2 x Corte de beef ca 2,4kg

1 stk. Rib eye (kan skæres i bøffer) ca. 2,4kg

1 stk. Entre stykke (kan skæres i bøffer) ca. 2,4kg

Pris2.995kr.

Læs mere i

Engelskbøf af oksefilet

Vores krogmodnet bøf af oksefilet har en intensiv smag.


Vi lover dig, at smagen overhovedet ikke kan sammenlignes med det kød, du er vant til fra supermarkedet!

 

Servér din bøf med saftige, bløde løg, kartofler og sovs! Ja tak!

Prisfra90kr.til135kr.

Læs mere i

Ribeye af oksehøjreb

Mange mener, at de møreste og mest smagfulde bøffer sidder på højrebet.


Forestil dig det, og forestil dig så det samme kød krogmodnet – du fatter ikke, hvor godt det er!

 

Ribeye af højreb er skåret af fedtholdigt, marmoreret oksefilet, der giver kødet en fantastisk smag. Krogmodningen gør, at mælkesyren og væsken i kødet reduceres, så du står tilbage med et mørt stykke kød, som er sprængfyldt med smag.

 

For dælen, tænderne løber i vand bare ved tanken!

Prisfra100kr.til160kr.

Læs mere i

Entrecotes af oksehøjreb

Måske en af verdens saftigste bøffer?

 

Entrecotens karakteristiske fedtkant er ikke for sjov, den giver bøffen en fantastisk kraftfuld smag, som med garanti får englene til at synge.

 

Oven i bidrager krogmodningen med at gøre kødet saftigere og mere mørt. Halleluja!

Prisfra113kr.til180kr.

Læs mere i

Oksekoteletter af Højreb med ben

Husk hagesmækken, når du sætter tænderne i vores krogmodnede oksekoteletter.

 

Benet i oksekoteletterne sikrer nemlig en utroligt saftig og smagfuld bøf, som får mundvandet til at fosse ud.

Prisfra140kr.til210kr.

Læs mere i

Cote de beef af højreb med 1 ribben

Pr. kg.

Bøffernes konge!

 

Cote de boeuf er egentlig et fancy fransk navn for ribeye steak på ben. Mange kalder cote de boeuf for kongen af alle bøffer - med god grund!

 

Kødet er flot marmoreret og smagen himmelsk - den perfekte bøf, hvis du skal forkæle dine smagsløg.

Pris400kr.

Læs mere i

Højreb

Pr. kg.

Oksehøjreb er en af de bedste udskæringer, du overhovedet kan finde.

 

Det er også en udskæring, som du ikke altid lige går ned og finder i dit lokale supermarked, og hvis du finder det, kan det ikke sammenlignes med det krogmodnede kød, du finder hos os.

 

Det er ikke for at prale, men vores krogmodnet Højreb har en utroligt koncentreret smag og kødet er så mørt, at du nok kommer til at knibe en tårer, når du tager den første bid.

Prisfra400kr.til450kr.

Læs mere i

Hjemmelavet

Vi leverer nu kød/kødpakker til hele landet – dog kun til brofaste øer.

Hjemmelavet Gourmet grillpølser

Sølv & Bronze

5 pk. for 200,-

4 stk pr pakke

Uden gluten og laktose.

 

Var der nogen, der sagde gourmet grillpølser? Det ville jo nærmest være en svinestreg at takke nej.

 

Med vores hjemmelavede gourmet grillpølser er du garanteret en formidabel smagsoplevelse – helt uden gluten og laktose, så alle kan være med!

 

Grillpølse med tomat og ost – SØLV

Frankfurter – SØLV

Grillpølse med ramsløg - SØLV

Grillpølse med karry - BRONZE

Pris60kr.

Læs mere i

Spegepølser

2 for 129,- rabatten fratrækkes i kurven.

 

Hvis nogen påstår, at spegepølsen i supermarkedet er bedre end denne, er det ren pølsesnak!

 

Med vores 14 varianter er der spegepølser til enhver smag. Hvad end du er til den krydrede slags eller en klassisk salami, kan du finde din favorit spegepølse hos os.


Pris89kr.

Læs mere i

Lækre stege

Vi leverer nu kød/kødpakker til hele landet – dog kun til brofaste øer.

Revelsben

Pr. kg.

Fordi revelsben indeholder meget fedt og bindevæv, skal det tilberedes lidt længere tid for at blive ordentligt mørt.

 

Du kan f.eks. stege dine revelsben 1 time og 40 min. i ovnen ved 180 grader (vend dem gerne efter 1 time).

 

Men bare rolig, mens du venter, kan du jo forberede de kogte kartofler, en lækker agurkesalat og en god sovs.

Pris119,90kr.

Læs mere i

Ribbensteg

Pr. kg.

Det er svært at ødelægge en ribbensteg, når du tilbereder den.

 

Bare sæt nok tid af, så den kan blive god mør i ovnen. Fedtet på ribbenstegen hjælper med, at kødet ikke bliver tørt.

 

Udfordringen er, om du kan finde ud af at lave sprøde svær på stegen.

 

Et godt tip er at sætte ovnen på grill, når stegen er færdig og hold øje med, hvornår sværene er sprøde. Men pas på! Med grillfrunktionen går det sgu hurtigt, så hold dig i nærheden af ovnen, så du ikke brænder din ribbenstegsbaby på.

Pris119,90kr.

Læs mere i

Kamfilet uden svær og ben

Pr. kg.

Der er ikke det, du ikke kan gøre med en kamfilet!

 

Du kan f.eks. stege den i gryde, ovn, eller på grill.

 

Kamfileten er oplagt at marinerer i en god marinade, men du kan også tilberede den med et fyld lavet af en god flødeost krydret efter dine ønsker – lækkert!

Pris149,90kr.

Læs mere i

Flæskesteg

Pr. kg.

Undgå at flæskestegen bliver tør!

 

Rids og salt stegen dagen før, den skal tilberedes.

 

Brug stegetermometer og hold øje med kernetemperaturen (stegen er færdig ved 62-65 grader).

 

Steg flæskestegen ved lav temperatur (100 grader) til kjernetemperaturen er 50 grader.


Skru ovnen op på 250 grader og hold øje med at sværen ikke futter af – tag stegen ud, når kernetemperaturen rammer 62-65 grader.

Velbekomme!

Pris139,90kr.

Læs mere i

Ball tip Amerikansk kød

Pr. kg

Lækker Ball tip med flot marmorering – det skal prøves!

 

Ball tip er en amerikansk udskæring fra klumpen på oksen.

 

Ball tip er perfekt til langtidsstegning, sous vide og grill, men du kan også skære den til bøffer.

Pris169,90kr.

Læs mere i

Hangersteaks (nyretapper)

Pr. kg

Hangersteaks kaldes på dansk ’nyretapper’, men det lyder ikke så appetitvækkende i alles ører.

 

Der skal dog ikke være tvivl om, at kødet er superlækkert, og så skal det kun steges meget kort tid, da det helst serveres rødt.

Pris139,90kr.

Læs mere i

Flap meat

Pr. kg

Flap meat finder du siddende ved siden af flanken på koen.

 

Udskæringen er et fladere stykke kød, end man normalt ser, men er utroligt velsmagende. Amerikanerne har sgu fat i noget, når det kommer til spændende udskæringer.

 

Flap Meat kan du med fordel marinere og smide på grillen eller en pande – når du skærer kødet, så skær skiverne 1 cm tykke på tværs af fibrene.

Pris139,90kr.

Læs mere i

Flanksteaks

Pr. kg

Flansteaks bliver brugt i mange lette sommerretter.

 

Mange griller og serverer flanksteaks med f.eks. hasselbagte kartofler og salat.

 

Vi er nu store fortalere for, at flanksteaks kan spises året rundt!

Pris139,90kr.

Læs mere i

Roastbeef af okseinderlår

Pr. kg

Skal I have gæster?

 

Så må du hellere få fyret op for en lækker roastbeef – steg den i ovn eller gryde og servér den med ovnstegte rodfrugter, så lover vi, at dine gæster bliver ellevilde!

Pris199,90kr.

Læs mere i

Oksefilet afpudset

Pr. kg

Oksefilet kan serveres på mange forskellige måder, du kan næsten aldrig gå galt i byen.

 

Hvis vi skulle lave oksefilet, ville vi helt klart servere den med en god bearnaisesauce og nogle saltbagte kartofler.

 

Men er du mere til en lettere løsning, kan du selvfølgelig også lave en god sommer salat med grillet eller stegt oksefilet.

Pris499,90kr.

Læs mere i

Oksefilet m/fedtkant

Pr. kg

Når du har et godt stykke oksefilet med fedkant, kan du med fordel ridse fedtkanten i tern (uden at skære ned i kødet).

 

Når du bruner kødet i en pande, så start med at brune fedtkantens side og derefter de andre sider.

 

Når kødet er brunet af, smider du det i ovnen på 150-160 grader til kødet opnår den ønskede kernetemperatur.

 

Voila! Du kan nu sætte tænderne i et lækkert stykke kød med en sprød fedtskorpe.

Pris399,90kr.

Læs mere i

Cuvettesteg

Pr. kg

Leder du også efter en cuvettesteg, der kommer fra gode vilkår og med garanti har en fantastisk smag? Så er du kommet til det rette sted.

Slagter Zangenbergs cuvettesteg af oksekød stammer nemlig fra kødkvæg, som altid går frit og på græs i sommerhalvåret, hvilket hjælper på den gode smag.

Imponér dine middagsgæster med dette pragtfulde stykke kød. Scor ekstra point og servér stegen med flødekartofler og en god salat, og du har en sikker vinder.

Pris99,90kr.

Læs mere i

Culottesteg

Pr. kg

Hvis du endnu ikke har prøvet culottestegen af oksekød, har du sgu snydt dig selv for et yderst velsmagende stykke oksekød.

Ønsker du en fin rosa stegt culotte, er det en god idé at intervalstege den. Først 20 minutter i ovnen, så lade den hvile 20 minutter, hvorefter du sætter den tilbage i ovnen i 20 minutter.

Vi ved godt, at det nærmest er tortur at skulle bære så lækker en steg frem og tilbage, men vi lover dig, at det er ventetiden værd.

 

Vil du lige sætte prikken over i’et på måltidet, kan du passende servere culottestegen med flødekartofler og ovnbagte tomater.

Pris149,90kr.

Læs mere i

Tyndstegsfilet

Pr. kg

Fitnessentusiastens oksedrøm.


Tyndstegsfilet er noget af det møreste og mest fedtfattige oksekød, du kan få. Og så er det selvfølgelig spækket med proteiner.

Vær opmærksom på, at tyndstegsfileter har en meget sej sene, som helst skal skæres af, da stegen ellers bliver ret svær at tygge i. Ingen kan lide at få serveret en skosål.

Servér med en god pebersauce og kartofler, eller bare en god kartoffelsalat, og middagen er klar. Velbekomme!

Pris149,90kr.

Læs mere i

Oksemørbrad afpudset

Pr. kg

Hvis der skulle kåres en vinder i konkurrencen om hvilket stykke af oksen, der var mest fedtfattigt og mørt, ville oksemørbraden indtage første pladsen.

Vil du også føle dig som en vinder i køkkenet? Så benyt dig af langtidsstegning, hvilket giver dig et velsmagende stykke kød, som du kan servere for både gæster eller dig selv - hvis du har brug for lidt ekstra lækker selvforkælelse derhjemme.

Skal smagsløgene forkæles med mere end ’bare’ oksemørbrad? Så gør dig selv den tjeneste og servér oksemørbraden med bearnaise, kartoffelpure og/eller ratatouille.

Pris499,90kr.

Læs mere i

Gammeldags oksesteg af bov/tykkam

Pr. kg

Forestil dig, at du er tilbage i din bedstemors køkken. Det er søndag, og foran dig står en god gammeldags oksesteg med syltede asier, kartofler, solbærsyltetøj og klassisk brun sovs.

 

Er der noget bedre end mad, der gør dig nostalgisk? Næppe!

Det kan varmt anbefales at smide stegen i en stegeso til en omgang langtidsstegning. Her er det en god idé at lægge lidt hvidløg, skalotteløg, gulerod og persillerod i bunden. Husk også peberkorn, frisk timian og lidt laurbærblade, som hjælper med at bringe smagen endnu mere frem.

Pris99,90kr.

Læs mere i

Ossobuco

Pr. kg

Du elsker det italienske køkken, men har brug for at prøve noget, der ikke er pasta og pizza… Noget med mere kød på. Hvad gør du? Du laver selvfølgelig den lombardiske ret Ossobuco!

Hvis du er typen, der godt kan lide at få lidt grøntsager til dit kød (men selvfølgelig ikke for mange!), kan du passende lave gremolata, champignon med hvidvin og kartoffelmos. Husk at ridse kødet i siderne, så hinden bliver brudt.

Mamma Mia, hvor må du bare ikke gå glip af denne formidable ret!

Pris99,90kr.

Læs mere i

Okse Spidsbryst

Pr. kg

Der er ikke noget bedre end et mørt stykke oksespidsbryst… Eller det skulle da lige være to stykker mørt oksespidsbryst.

Her får du et udsøgt stykke kød med masser af muligheder for tilberedning. Du kan f.eks. koge den, sprænge den, braisere den, dyppe den i en god rød- eller hvidvin eller langtidsstege den. Kun fantasien (og dine madlavningsevner) sætter grænser! Du kan endda også spise grønt til, hvis du er med på dén bølge.

Fordelen ved oksespidsbryst er, at det ofte bare passer sig selv, hvilket giver dig masser af tid til at dække bord og trække vinen op. Det bliver næsten ikke lettere, at lave lækker mad fra bunden!

Pris99,90kr.

Læs mere i

Nakkefilet

Pr. kg

Nakkefileten. En god gammeldags klassiker.

 

Marinér svinet, stik det i ovnen og lad det hygge sig ved 150 grader i 3 timers tid. På den måde bliver nakkefileten mør og lækker.

 

Nakkefilet kan også forvandles til eksempelvis pulled pork, rullesteg og hjemmelavet rullepølse.

Denne nakkefilet kan desuden spises med god samvittighed. Kødet er fra grise fra lolland.

Pris119,90kr.

Læs mere i

Indmad

Vi leverer nu kød/kødpakker til hele landet – dog kun til brofaste øer.

Indmad

Se vores brede udvalg af indmad.

Indmad er kendt for at være sundt, magert og billigt med masser af gode vitaminer. Indmad byder på et hav af muligheder for alverdens retter.

 

Det bruges ofte til at fremstille smagfulde og populære retter som eksempelvis stegt lever, hjerter i flødesovs og suppe.

Du behøver ikke holde dig til de populære retter. Eksperimentér gerne i køkkenet og find din fremtidige livret.

Læs mere i

Kontakt Zangenberg



Indtast dit telefonnummer og email herunder, hvis du ønsker at blive kontaktet af Slagter Zangenberg



Alternativt kan du ringe til ham: 5586 7090