before product.title.UrlEncodeSeoFriendly :

localPath : gourmetpoelser-med-bearnaise

product.title.UrlEncodeSeoFriendly : gourmetpoelser-med-bearnaise

category.id: 62

category.id: 57

category.id: 59

category.id: 60

category.id: 61

categoryId: 62

categoryId: 57

categoryId: 59

categoryId: 60

categoryId: 61

product.category.id: 84

product.category.id: 84

product.category.id: 84

product.category.id: 84

product.category.id: 84

product.category.id: 84

product.category.id: 84

product.category.id: 84

product.category.id: 84

product.category.id: 84

product.category.id: 84

product.category.id: 84

product.category.id: 84

product.category.id: 84

product.category.id: 84

product.category.id: 84

product.category.id: 84

product.category.id: 84

product.category.id: 84

product.category.id: 84

product.category.id: 84

product.category.id: 84

product.category.id: 59

product.category.id: 59

product.category.id: 60

product.category.id: 60

product.category.id: 60

product.category.id: 60

Uden gluten og laktose

Gourmetpølser med bearnaise

Gourmetpølser med bearnaise

Pakke med 4 pølser af naturtarm af gris, 450 g - 500 g - uden gluten og laktose

Antal

Pris60kr.

Beskrivelse

Ingredienser bearnasiekrydderi : Salt glukosesirup/(majs, kartoffel) gærekstrakt (bærestof: salt) løg krydderurt krydderi, sukker, bearnaiseessens (eddike, løg, salt, krydderier, aroma, krydderiekstrakter) antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid E551 (1,5%)) teknisk hjælpestof: vegetabilsk olie/raps krydderurteekstrakt (oleoresin, bærestoffer: mono-og diacetylvinsyreestrer af mono-og diglycerider af fedtsyrer E472e/solsikke, vegetabilsk olie/raps) citronsyre E330

 

Krydderier: gurkemeje, chili, nelliker Krydderurt: estragon Ekstrakter: estragon, stjerneanis Aroma: nellike, koriander, muskat

 

Tilberedning: Vores Gourmetpølser tilberedes på grill, ovn eller pande i ca 10 min eller til de har fået en flot stegeskorpe og en kernetemperatur på 75 grader, det er altid en fordel ikke at stege på alt for hård varme. pølserne kan ved hård varme, blive meget sorte, ikke varm i midten og flække.

 

Opbevaring: Vores Gourmetpølser skal opbevares ved max.5 grader holdbarhed står på pakken, de er også velegnet til at frysen hvor de har en holdbarhed på 6-8 måneder.