Mad ud af huset – Falster

 

Når du søger mad ud af huset til festen på Falster, kan du regne med Slagter Zangenberg. Vi leverer lækkert, mørt kød og godt tilbehør i rigelige mængder – der kommer derfor til at være masser af veltilberedt mad til alle. Ingen behøver at holde sig tilbage. Og det er jo netop noget af det, der kendetegner en god fest. Slip glæden og nydelsen løs ved at vælge Slagter Zangenbergs mad ud af huset til dit arrangement på Falster.

 

Og hvad kan du ellers forvente, når du bestiller vores diner transportable? Du kan forvente, at de skønne retter kommer fra et sted, hvor den faglige stolthed er til at tage og føle på. Det er slagtermester Bo Zangenberg, som står bag catering og slagterbutikken i Vordingborg, og Bo nærer en særlig passion for det gamle slagterhåndværk. Han har en stor viden om tidligere tiders traditioner og samler endda på gamle kogebøger. Men han har ikke bare fat i de gode, gamle rødder – han skuer også frem og har f.eks. en bog fyldt med egne idéer.

 

Som du nok kan fornemme, er intet hos Slagter Zangenberg overladt til tilfældighederne – det gælder også råvarerne, som gerne købes lokalt. Glæd dig til gennemtænkte og veltilberedte retter, når du har bestilt vores mad ud af huset til festen på Falster.

Vælg en fastlagt menu eller skab din egen drømmemenu, når du bestiller mad ud af huset til festen på Falster

 

Uanset om du leder efter mad til brylluppet, barnedåben eller en anden fest, kan du se frem til vores lækre, møre kød og gode tilbehør. Dermed skal vi nok bidrage til den gode stemning på den store dag. Men hvilken af vores menuer vil du nyde allermest? Vi har gjort det nemt at bestille lige den menu, du drømmer om, når du ønsker mad ud af huset til festen på Falster. Du finder både flere fastlagte menuer og det, vi kalder saml-selv-menuer hos os. Når du vælger en saml-selv-menu, fylder du selv alle dine yndlingsretter i.

 

Så drømmer du om oksefilet, kalveculotte, frikadeller eller noget helt fjerde? Og skal tilbehøret helst bestå af flødekartofler, små smørstegte kartofler eller måske kartoffelsalat? Du finder selvfølgelig også sprøde, friske salater, såsom spidskålssalat, tomatsalat, bulgursalat og melonsalat. Før og efter hovedretten er der ligeledes mange muligheder, når du vælger vores mad ud af huset til festen på Falster. Til forret kan du eksempelvis nyde varmrøget laksemousse eller hellefisk med mango. Og hvis du ønsker at runde af med lidt sødt, så vil vores æblekage, ostelagkage eller karamelkage måske falde i din smag?

 

Husk, at vores fastlagte menuer også rummer en vis fleksibilitet, da du kan tilkøbe sauce, suppe og dessert efter eget valg. Du skal nok ende med drømmemenuen på den ene eller den anden måde, når du vælger Slagter Zangenbergs mad ud af huset til festen på Falster.

 

Du er i trygge hænder, når du bestiller Slagter Zangenbergs mad ud af huset til festen på Falster

 

Med en kommende fest er der nok at se til. Indimellem kan det være lige før, at planlægningen tager pippet fra en. Festmaden kan f.eks. nemt blive en stressfaktor. Maden er det, som vi samles om, når vi mødes for at hygge os og for at fejre en glædelig begivenhed, og derfor er det vigtigt, at der er styr på menuen.

 

Hvis du gerne vil have lidt ro på, kan du heldigvis nemt bestille vores mad ud af huset til festen på Falster. Så skal du ikke bekymre dig om selv at skulle stå med maden til konfirmationen, den runde fødselsdag eller sommerfesten. Desuden kan du føle dig tryg, da vi hos Slagter Zangenberg er eksperter i at forvandle gode råvarer til velsmagende retter – efter de bedste traditioner indenfor slagterfaget. Snart er der lækkert, mørt kød og godt tilbehør på din og gæsternes tallerken. Så er du for alvor i gang med at markere, at dagen er noget særligt.

 

 

 

Vælg kategori

 

 

 

 

 

Kontakt ZangenbergIndtast dit telefonnummer og email herunder, hvis du ønsker at blive kontaktet af Slagter ZangenbergAlternativt kan du ringe til ham: 5586 7090