Delikat mad ud af huset København

Smørrebrød? Sandwich? Platter? Saml selv menuer?

 

Slagter Zangenberg tilbyder smagfuld gourmet mad ud af huset København. Om du blot har lyst til lidt lækkert, når der kommer gæster til aften, eller du er ved at planlægge den helt store fest. Vi tilbyder et væld af lækre anretninger ud af huset til små som store selskaber.

 

Prøv f.eks. vores mad ud af huset København buffet eller 3-retters, hvor du selv sammensætter hele menuen. Vi garanterer altid friske råvarer, høj kvalitet og uovertruffen smag!

Smagfuld catering København

Lakseroulade? Krogmodnet højreb? Cheesecake? Er disse ord, der får din mund til at løbe i vand? Så er du landet det helt rigtige sted. Vi tilbyder mad ud af huset af virkelig høj slagterkvalitet.

 

Slagter mad ud af huset København fra Slagter Zangenberg er svaret på dine bekymringer. Vi leverer lækker og veltilberedt mad til fødselsdage, konfirmationer, barnedåb og bryllup. Med vores udvalg af ud af huset retter kan du skabe din helt egen drømmemenu. Vi står naturligvis også til rådighed til at hjælpe dig med at sammensætte den perfekte menu. Det er helt op til dig.

 

Vælg blandt andet:

 

- Saml selv 3-retters menuer

- Saml selv grillmenuer

- Platter, sandwich og smørrebrød

- Festmenuer

 

Hos os er du garanteret kvalitetsmad og virkelig godt slagterkød, når du bestiller mad ud af huset i København. Det gælder, uanset hvilken menu du beslutter dig for.

 

Bedste catering København

Søger du lækker mad ud af huset København? Slagter Zangenberg leverer cateringmad i København og omegn. Vi mener nemlig, at det at holde en fest skal være simpelt. Den festlige begivenhed, om det er barnedåb eller studentergilde, skal ikke fylde dit hoved med bekymringer. Derfor gør vi det utrolig nemt for dig at få delikat mad på bordet til anledningen. Glem alt om at forberede mad til 50+ mennesker. Vi har gjort det store arbejde for dig, og så leverer vi ovenikøbet også.

 

Catering fra Slagter Zangenberg betyder altid:

 

- Stort udvalg af menuer

- Slagterkød i af høj kvalitet

- Kød og tilbehør i rigelig mængder - vi sparer ikke på noget!

- Mulighed for at sammensætte egen menu/buffet

- Mulighed for børnemenu og veganermenu

 

Bestil mad til fest København, og giv slip på alle dine bekymringer! Festplanlægningen bliver nem og overskuelig - med os er du er altid garanteret smagfuld mad af uovertruffen kvalitet. Du afhenter eller vi leverer - det er helt op til dig. Vi glæder os til at tilberede skøn mad til din fest!

Vælg en fastlagt menu eller skab din egen drømmemenu

 

Uanset om du leder efter mad til brylluppet, barnedåben eller en anden fest, kan du se frem til vores lækre, møre kød og gode tilbehør. Dermed skal vi nok bidrage til den gode stemning på den store dag. Men hvilken af vores menuer vil du nyde allermest? Vi har gjort det nemt at bestille lige den menu, du drømmer om, når du ønsker mad ud af huset til festen i København. Du finder både flere fastlagte menuer og det, vi kalder saml-selv-menuer hos os. Når du vælger en saml-selv-menu, fylder du selv alle dine yndlingsretter i.

 

Så drømmer du om oksefilet, kalveculotte, frikadeller eller noget helt fjerde? Og skal tilbehøret helst bestå af flødekartofler, små smørstegte kartofler eller måske kartoffelsalat? Du finder selvfølgelig også sprøde, friske salater, såsom spidskålssalat, tomatsalat, bulgursalat og melonsalat. Før og efter hovedretten er der ligeledes mange muligheder, når du vælger vores mad ud af huset til festen i København. Til forret kan du eksempelvis nyde varmrøget laksemousse eller hellefisk med mango. Og hvis du ønsker at runde af med lidt sødt, så vil vores æblekage, ostelagkage eller karamelkage måske falde i din smag?

 

Husk, at vores fastlagte menuer også rummer en vis fleksibilitet, da du kan tilkøbe sauce, suppe og dessert efter eget valg. Du skal nok ende med drømmemenuen på den ene eller den anden måde, når du vælger Slagter Zangenbergs mad ud af huset til festen på København.

 

Du er i trygge hænder, når du bestiller Slagter Zangenbergs mad ud af huset til festen på København

 

Med en kommende fest er der nok at se til. Indimellem kan det være lige før, at planlægningen tager pippet fra en. Festmaden kan f.eks. nemt blive en stressfaktor. Maden er det, som vi samles om, når vi mødes for at hygge os og for at fejre en glædelig begivenhed, og derfor er det vigtigt, at der er styr på menuen.

 

Hvis du gerne vil have lidt ro på, kan du heldigvis nemt bestille vores mad ud af huset til festen i København. Så skal du ikke bekymre dig om selv at skulle stå med maden til konfirmationen, den runde fødselsdag eller sommerfesten. Desuden kan du føle dig tryg, da vi hos Slagter Zangenberg er eksperter i at forvandle gode råvarer til velsmagende retter – efter de bedste traditioner indenfor slagterfaget. Snart er der lækkert, mørt kød og godt tilbehør på din og gæsternes tallerken. Så er du for alvor i gang med at markere, at dagen er noget særligt.

 

 

 

Vælg kategori

 

 

 

 

 

Kontakt ZangenbergIndtast dit telefonnummer og email herunder, hvis du ønsker at blive kontaktet af Slagter ZangenbergAlternativt kan du ringe til ham: 5586 7090

 

Sommerferie

Vi holder ferie i uge 29 og 30 og vi er tilbage tirsdag d. 30/7
Men husk at vores webshop har åbent hele døgnet. 🙌

Team Zangenberg ønsker alle en god sommer. ☀️