Spændende mad ud af huset i Køge og omegn

 

Festmenu? Brunch til dine gæster? Saml selv buffet? Søger du smagfuld mad ud af huset nær Køge? Vi har lige dét, der sætter prikken over i'et på din fest. Nemlig lækkert tilberedte menuer med slagterkød af høj kvalitet. Altid sammensat med passende tilbehør og med rig mulighed for selv at vælge dine retter. Om du skal holde fødselsdagsbrunch, barnedåb, bryllup eller noget helt fjerde - så er vores mad ud af huset Køge og omegn oplagt. Du afhenter eller vi leverer - det er op til dig.

Catering Køge til festlige anledninger

 

En fest skal bringe glæde og god stemning. Dagen skal ikke være fyldt med bekymringer og stress. Det undgår du ved at vælge mad ud af huset i Køge fra Slagter Zangenberg.

Vores catering i Køge byder nemlig på et utal af muligheder for at bestille smagfuld mad til din fest. Således at du ikke skal bekymre dig om at tilberede mad til 10,20 eller 50 gæster. Vi har haft gang i ovn, pande og grill - så du ikke behøver at gøre det.

 

Se nærmere på mulighederne her på siden, og vælg blandt andet:

 

- Platter, smørrebrød og sandwiches

- Sommerlige grillmenuer (også mulighed for grill selv)

- Skønne festmenuer og -buffeter

- Konfirmationsmenu

- Saml selv menuer

 

Uanset hvilken særlig anledning du skal fejre, så har vi en skøn menu, der passer helt perfekt til din smag og dine behov på den store dag. Du kan hente maden hos os, og vi tilbyder ligeledes levering, hvis det skal være endnu nemmere for dig.

Buffet ud af huset Køge for enhver smag

 

Klassisk tunmousse eller rejecocktail? Skøn tapas med forskellige delikatesser? Overdådigt pålægsbord? Vores mad ud af huset menuer byder på mange spændende muligheder. Slagter Zangenberg leverer mad til enhver form for fest - om du har inviteret til brunch, frokost eller aftensmad. Har du gæster med specielle krav? Så sørger vi også for det. Du kan f.eks. bestille veganermenuer til din fest - eller gå med en saml selv buffet, der giver dine gæster flere lækre valgmuligheder.

Brunch ud af huset Køge

 

Brunch er blevet populært. Hvorfor ikke invitere familie eller venner til en festlig begivenhed først på dagen? Vi sørger for lækre pålægsfade og skønne brunchbuffeter. Du kan "samle selv" og kreere lige den brunch, som falder mest i din smag.

 

Bestil din mad ud af huset hos Slagter Zangenberg. Vi leverer delikat og smagfuld mad af høj kvalitet til enhver begivenhed.

 

 

 

Kontakt ZangenbergIndtast dit telefonnummer og email herunder, hvis du ønsker at blive kontaktet af Slagter ZangenbergAlternativt kan du ringe til ham: 5586 7090