Mad ud af huset – Lolland

 

Lækkert, mørt kød, godt tilbehør og rigeligt mad – det er det, vi hos Slagter Zangenberg vægter højt, når vi laver mad ud af huset til din fest på Lolland. Vores veltilberedte retter er altid et stærkt bidrag til markeringen af en særlig dag – hvad enten du får leveret mad til brylluppet, konfirmationen, den runde fødselsdag eller andre dage, der er noget helt specielt.

 

Når du vælger vores mad ud af huset til festen på Lolland, kan du også glæde dig over, at vi altid bruger gode råvarer, som gerne købes lokalt. Bo Zangenberg, som i 2016 overtog slagter Beiers butik i Vordingborg, nærer desuden en stor passion for det gamle slagterhåndværk og de traditioner, der hører til. Samtidig har han en lille bog, som han skriver idéer ned i. De mange idéer og den store viden om slagterhåndværket medvirker til, at intet er overladt til tilfældigheden, når vi laver din mad ud af huset til festen på Lolland.

 

Vores fleksible menuer giver mange muligheder, når du bestiller mad ud af huset på Lolland

 

God festmad er med til at sætte stemningen i vejret. Og uanset hvad du mener er god festmad, har Slagter Zangenberg en menu til dig, der leder efter mad ud af huset til den store dag på Lolland. Helt overordnet tilbyder vi to typer menuer – fastlagte menuer og det, vi kalder saml-selv-menuer. Selvom vi har en del fastlagte menuer, kan det jo godt være, at de lige mangler prikken over i’et, der gør, at du bliver helt tilfreds. Så tag et kig på vores saml-selv-menuer – festmaden skal altid være perfekt. Det er jo ikke hver dag, du bestiller mad udefra, og det er ikke hver dag, at du skal fejre en særlig begivenhed.

 

Så drømmer du om okseculotte, kalvemørbrad, frikadeller eller noget helt fjerde på den store dag? Og skal flødekartofler og små smørstegte kartofler være blandt tilbehøret, sammen med en tomatsalat, en spidskålsalat eller en melonsalat? Du kan evt. vælge en saml-selv-menu med forret til, og den forret kunne f.eks. bestå af varmrøget laksemousse, hellefisk med mango eller rejecocktail med dressing og flutes. Hvis du vælger dessert, er der muligheder som islagkage, ostelagkage og jordbærtrifli. Vælg den mad ud af huset til festen på Lolland, som du vil du glæde dig mest til.

Der er flere fordele ved at vælge mad ud af huset til din fest på Lolland
 

Det er et kæmpe arbejde selv at lave mad til et stort selskab, hvilket kan gå hen og give dig mange bekymringer: Når jeg det hele? Har jeg lavet nok? Det kan også gøre dig udmattet at lave al maden – især hvis der er noget, der ikke går efter planen, eller hvis du har stået og kokkereret hele dagen før festen. Og det er jo rigtig ærgerligt, hvis du sidder og er træt efter alt det arbejde og alle de bekymringer.

 

Så overlad trygt din festmad til Slagter Zangenberg. Vi er vant til at tilberede store mængder mad – som selvfølgelig leveres til tiden og godt pakket, så det holder sig varmt. Lad bare skuldrene falde ned, vi har styr på din diner transportable.

 

En anden fordel ved at bestille mad ud af huset til festen på Lolland er, at det medvirker til en følelse af, at dagen er noget helt specielt. Det er ikke hver dag, at du bestiller catering. Desuden er vores mad i en sådan kvalitet, at den kun kan være med til at sprede velvære og glæde på en allerede god dag.

 

Du kan nemt gå ind og bestille vores mad ud af huset til festen på Lolland allerede i dag. Så får du lidt mere ro på og kan glæde dig til en hyggelig fest – en fest, hvor du kommer til at nyde lækkert, mørt kød, godt krydrede kartofler og sprøde, friske salater.

 

 

 

Vælg kategori

 

 

 

 

 

Kontakt ZangenbergIndtast dit telefonnummer og email herunder, hvis du ønsker at blive kontaktet af Slagter ZangenbergAlternativt kan du ringe til ham: 5586 7090