Mad ud af huset – Maribo

 

Slagter Zangenberg er en slagterforretning, som vægter topkvalitet og smag, placeret i Vordingborg. Vi leverer også diner transportable til blandt andet dig på Lolland-Falster. Når du vil have mad ud af huset til den store dag i Maribo, bidrager vi til en fest med alt, hvad der hører til af glæde og nydelse. Vi lægger vægt på lækkert, mørt kød, godt tilbehør og en god mængde af mad. Du og dine gæster kommer til at spise jer mætte i dejlige, velsmagende retter, som er lavet af folk, der både ved og elsker, hvad de laver.

 

Bag Slagter Zangenberg står Bo Zangenberg, som er uddannet slagtermester og vild med det gamle slagterhåndværk og de dertilhørende traditioner. Zangenberg er også glad for gode råvarer, der gerne indkøbes lokalt. På den måde, sikrer vi altid at vores mad ud af huset i den bedste kvalitet.

Ønsker du en fastlagt menu, eller vil du selv sammensætte en menu, når du skal have mad ud af huset i Maribo?

 

Hos Slagter Zangenberg kan du vælge mellem flere fastlagte menuer, ligesom du kan sammensætte din egen menu, når du bestiller mad ud af huset til arrangementet i Maribo. Når du sammensætter din egen menu, sker det indenfor nogle faste rammer, så det ikke bliver for uoverskueligt at bestille mad ud af huset til din fest i Maribo. Du kan eksempelvis vælge en 3-retters menu, som består af en forret, to slags kød plus fyldt unghanebryst, to slags kartofler, to slags salat og kuvertbrød, en sauce og en dessert. Når først rammen er valgt, er det bare at slå dig løs og vælge den perfekte catering løsning til din fest i Maribo.

 

Indenfor en fast ramme, som også den nævnt ovenfor, har du masser af frihed til at vælge mellem et hav at skønne, veltilberedte retter. F.eks. kan du til forret vælge varmrøget laksemousse, røget tun eller hellefisk med mango. Til hovedret tilbyder vi blandt andet helstegt okseculotte, helstegt kalvemørbrad og letrøget glaseret revelsben.

 

Vores tilbehør er selvfølgelig også i topkvalitet – selvom, at vi er en slagterbutik, som har kødet i fokus, så ved vi, at godt kød komplementeres allerbedst af det rette tilbehør. Så når du bestiller mad ud af huset ved os, kan du være sikker på, at få velsmagende, veltilberedt og yderst delikat kød. Men dette sker aldrig på bekostning af de andre dele af vores diner transportable, som vi også altid vægter højt. Det hele skal smelte sammen til en højere enhed af høj kvalitet, når vi laver mad ud af huset til din fest i Maribo. Vælg mellem tilbehør som flødekartofler, kartoffelsalat og små smørstegte kartofler. Du har også mulighed for at sætte tænderne i en broccolisalat, rødkålssalat, bulgursalat og mange flere salater. Når det kommer til sovsen, vil du sikkert også finde den rette her hos os. Vi tilbyder blandt andet rødvinssauce, pebersauce og brun sauce - valget er dit.

 

Til at runde måltidet af på bedste vis, kan du vælge en dessert som islagkagen, æblekagen eller ostelagkagen med jordbær.

 

Bestil mad ud af huset til brylluppet eller konfirmationen i Maribo og nyd din fest til fulde

 

Når du holder en fest, som du har glædet dig til i mange måneder, skal det praktiske gerne glide helt problemfrit. På den måde bliver det lettere at være 100 % til stede i de dejlige øjeblikke, der kommer. Dem vil der nemlig garanti være mange af. For du har samlet mennesker, der betyder noget for dig, og måske er der nogen, der har forberedt taler og andre indslag. Disse skal du kunne nyde til fulde.

 

Det giver ofte mere ro og plads til gode øjeblikke, når man bestiller festmad udefra. Du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt du nu også har lavet nok, ligesom du undgår at komme til at være udkørt på den store dag, fordi du har stået og bagt og kokkereret i dagene op til festen. Lad bare Slagter Zangenberg klare de store mængder mad til brylluppet, konfirmationen eller den runde fødselsdag, så du kan få ro på og være 100% til stede i nuet.

 

Når du har kigget lidt på vores menuer og taget stilling til, om du ønsker en fastlagt eller en saml-selv-menu, er det bare at bestille online. Så er der styr på din mad ud af huset til festen i Maribo. Lettere og lækre bliver det ikke.

 

 

Kontakt ZangenbergIndtast dit telefonnummer og email herunder, hvis du ønsker at blive kontaktet af Slagter ZangenbergAlternativt kan du ringe til ham: 5586 7090