Mad ud af huset – Møn/Stege

 

Lækkert, mørt kød, godt tilbehør og rigeligt mad – det er, hvad vi hos Slagter Zangenberg vægter højt, når du bestiller slagtermad til selskaber. Slagterbutikken ligger i Vordingborg, men vi bringer selvfølgelig gerne vores veltilberedte retter ud til dig, der ønsker mad ud af huset til festen i Stege på Møn.

 

Det er Bo Zangenberg, der står bag Slagter Zangenbergs slagterbutik og catering, og du kan roligt begynde at glæde dig, takket være slagtermesterens ekspertise indenfor slagterfaget. Bo Zangenberg er desuden en mand fyldt med gode idéer, der gerne skrives ned i en lille bog. Samtidig har han efterhånden anskaffet sig en større samling af gamle slagter- og kogebøger, da han nærer en stor kærlighed til det gamle slagterhåndværk. Hans viden indenfor dette felt er stor og hans passion ligeså.

 

Kombinationen af på den ene side Bo Zangenbergs viden om det gamle slagterhåndværk og på den anden side hans egne originale idéer betyder, at intet er overladt til tilfældighederne, når du vælger vores mad ud af huset til festen i Stege på Møn. Det gælder også de råvarer, vi anvender i maden til dit bryllup, din runde fødselsdag og andre dejlige begivenheder. En ting er, at vi bearbejder råvarerne efter de bedste traditioner indenfor slagterfaget – råvarerne udvælges også nøje og købes gerne lokalt.

 

Du får den perfekte menu, når du vælger vores mad ud af huset til festen i Stege på Møn

 

Det er ikke hver dag, du bestiller mad udefra. Så det må gerne være godt, rigtig godt. Med festmad i høj kvalitet markerer du også, at dagen er noget specielt. Men hvordan skal menuen se ud, før at den er helt perfekt i dine øjne?

 

Vi har inddelt vores kvalitetsretter i to menutyper – den fastlagte og det, vi kalder en saml-selv-menu. Du kan evt. begynde med at se, om der er en af de mange fastlagte menuer, der falder i din smag, når du ønsker mad ud af huset til festen i Stege på Møn. Så er det bare at bestille med det samme. Men hvis menuerne mangler prikken over i’et, før du bliver helt tilfreds, kan du gå ind på vores saml-selv-menuer og lave den menu, der er perfekt i dine øjne. Det er ikke hver dag, du bestiller mad ud af huset til fest i Stege på Møn, så du fortjener det bedste.

 

Om forretten i din saml-selv-menu skal bestå af varmrøget laks, rejecocktail eller noget helt tredje, er op til dig. Der er mange muligheder, og det gælder naturligvis også hovedretten. Vi laver lækkert, mørt kød som f.eks. mørbrad, culotte og oksefilet. Blandt det gode tilbehør finder du flødekartofler, kartoffelsalat og små smørstegte krydderkartofler samt sprøde salater, såsom råkostsalat, melonsalat og pastasalat med frugt og græskarkerner. Så der er rig mulighed for at skabe drømmemenuen, når du vil bestille mad ud af huset til festen i Stege på Møn.

Stol trygt på Slagter Zangenberg, når du bestiller mad ud af huset til festen i Stege på Møn

 

Når du vil slippe for besværet med at lave mad til konfirmationen eller sommerfesten, er Slagter Zangenberg klar til at tilberede lækkert, mørt kød og godt tilbehør i rigelige mængder. Det går heldigvis hurtigt at bestille vores mad ud af huset til festen i Stege på Møn, og så snart det er gjort, kan du få lidt mere ro på. Og når du har ro på, kan du bedre glæde dig til alt det hyggelige ved festen. Du får også mere overskud til at fokusere på noget af alt det andet, der skal gøres inden den store dag. Så bare lad Slagter Zangenberg klare festmaden – du kan trygt stole på os, da vi har den erfaring, der skal til for at levere en menu i høj kvalitet hver gang.

 

Inden længe kan du nyde velsmagende og veltilberedt mad ud af huset til festen i Stege på Møn. Festmaden er selvfølgelig pakket, så den stadig er varm, når du modtager den – og du modtager den naturligvis i god tid, så roen og glæden kan være intakt hele dagen.

 

 

Vælg kategori

 

 

 

 

 

Kontakt ZangenbergIndtast dit telefonnummer og email herunder, hvis du ønsker at blive kontaktet af Slagter ZangenbergAlternativt kan du ringe til ham: 5586 7090