Catering Næstved

 

Her hos Slagter Zangenberg møder du et passioneret team, der brænder for at tilberede lækker mad ud af huset i Næstved til dine fester og andre anledninger. Hos os finder du alverdens menuer og anretninger, som vil sprede glæde til festen og dine sultne gæster. Vi går meget op i, at al vores mad er tilberedt lækkert, så både kød og tilbehør, som salater og kartofler m.m. smager fantastisk, og som der er rigeligt af, uanset størrelsen af dit selskab. Hos os er der mange muligheder for mad ud af huset i Næstved, hvad end du står og mangler menuer, natmad, platter eller andet til festen.

 

Bag Slagter Zangenberg står vores stifter, Bo Zangenberg, der, med sine mange års erfaring i slagterfaget, har helt styr på det håndværk, der ligger bag et godt stykke kød og derfor har haft rig mulighed for at give sin læring og erfaring videre til vores team. Her finder du mad tilberedt af de bedste, friske råvarer fra lokale sælgere. Med vores mad ud af huset i Næstved er du sikret gennemtænkte, veltilberedte retter, der vil mætte og tilfredsstille både dig og dine gæster.

Vælg mellem diverse menuer og anretninger med vores mad ud af huset i Næstved

 

Når du tager et kig på vores mad ud af huset i Næstved, finder du hurtigt en lang række muligheder. Vi tilbereder festmad af alle slags, så du kan finde de menuer og retter, der passer til din fest og dit selskab.

 

Her har du både mulighed for at vælge mellem vores fastlagte menuer, der er nøje sammensatte, så du stadig tilfredsstiller smagsløgene med lækkert kød og tilbehør. Du kan dog også vælge at sammensætte din egen menu, hvis du har mere specifikke ønsker eller præferencer til bestemte retter og ingredienser. Her vælger du selv mellem vores mange slags kød og tilbehør, indtil du har den perfekte menu efter din smag.

Udover vores store festmenuer, finder du også mindre anretninger, såsom smørrebrød, sandwiches og tapasplatter m.m. På den måde kan du også sagtens stille sulten med en af disse mindre, men mindst lige så lækre, muligheder for vores mad ud af huset i Næstved.

 

Tag et kig på vores mange menuer, retter og anretninger, så du kan finde netop den mad, du ønsker dig til fester, småarrangementer m.m. Vi tilbereder altid professionelt og af gode, lokale råvarer, uanset hvilket mad dit valg lander på.

Bryllup, konfirmation eller anden festlig anledning? Find mad ud af huset i Næstved til dine fester

 

Står du overfor en stor, vigtig fest i nærmeste fremtid, hvor alt fra bordplan, taler, underholdning og andre ting skal ordnes? Så kan det være rart med lidt hjælp til festens menu, og det står vi hos Slagter Zangenberg klar til at hjælpe dig med. Her finder du nemlig en lang række muligheder for mad udefra i Næstved til dine fester. Hos os er mulighederne mange, og hvad end du ønsker at finde én af vores lækre, fastlagte menuer eller sammensætte en menu efter egne ønsker, så kan du begge ting hos os. Det kan være brudeparret, konfirmanden eller en anden, der er festens midtpunkt, har specifikke ønsker til deres store fest og derfor også maden dertil. Det er heldigvis nemt at finde hos os.

 

Vælg mellem en masse forskelligt kød som bl.a. kalveculotte, okse-, svine- og kalvemørbrad, kyllingefilet, frikadeller og mange andre slags. Blandt vores lækre tilbehør finder du diverse salater, bl.a. brocolli-, bulgur-, pastasalat m.fl., samt diverse kartofler, heriblandt flødekartofler, smørstegte kartofler, kartoffelmos og meget mere. Som altid skal en treretters menu afsluttes med en dessert – og her kan du vælge imellem alt fra diverse kager, isdesserter, fromager, mousser osv. Find og sammensæt dine favoritter hos os, hvor kvaliteten altid er i top.

 

 

Kontakt ZangenbergIndtast dit telefonnummer og email herunder, hvis du ønsker at blive kontaktet af Slagter ZangenbergAlternativt kan du ringe til ham: 5586 7090