Mad ud af huset – Nakskov

 

Når du vil have det bedste af det bedste til livets store fester og begivenheder, så er Slagter Zangenberg klar til at bringe mad ud. Vores butik ligger i Vordingborg, men vi kører gerne langt med vores skønne kvalitetsmad. Derfor leverer vi mad ud af huset til din fest i Nakskov. Når du bestiller festmad hos os, får du en menu med fokus på følgende tre punkter: Lækkert og mørt kød, godt tilbehør og rigeligt mad. Noget af det der gør vores kød så mørt er, at vi skærer det i tynde skiver. Når kødet udskæres på denne måde, rækker det også længere.

 

Du og dine gæster kan glæde jer til at sætte tænderne i mad, der er lavet af gode råvarer og tilberedt af dygtige hænder. Vi hjælper dig med andre ord med at lægge de rette elementer i ovnen til en fest fyldt med mindeværdig nydelse – en fest, hvor der ikke kommer til at mangle det mindste. Hvis du lader os sørge for maden, så kan det ikke gå helt galt.

Vælg en fastlagt menu eller lav din egen menu, når du skal have mad ud af huset i Nakskov

 

Bag vores catering koncept står slagter Bo Zangenberg, som nærer en stor passion for det gamle slagterhåndværk og de tilhørende traditioner. I 2016 fik han egen slagterforretning i Vordingborg, men siden han var ganske ung, har Zangenberg arbejdet indenfor slagterfaget. Din festmenu fra Slagter Zangenbergs diner transportable kommer til at være lavet ud fra en stærk kombination bestående af masser af erfaring og passion.

 

Men smag og behag er selvfølgelig forskellig. Der er sikkert nogle af vores retter, du foretrækker fremfor andre. Når du bestiller mad ud af huset til din fest i Nakskov, kan du derfor både vælge mellem flere fastlagte menuer og en fleksibel saml-selv-menu. Du kan evt. begynde med at se, om der er en af vores egne menuer, der falder i din smag. Hvis der ikke er en, der er lige i skabet, kan du alligevel få det, som du vil have det, når du bestiller mad ud af huset til festen i Nakskov, takket være vores mulighed for at sammensætte din egen menu.

 

Få mad ud af huset i Nakskov – til brylluppet, konfirmationen og andre fester

 

Hvad enten du skal holde bryllup, konfirmation eller noget helt tredje, kan du stole på, at stemningen bliver god, når du og dine gæster sætter tænderne i det møre kød fra Slagter Zangenberg. Vi leverer mad ud af huset i Nakskov, når der ikke skal spares på noget, hverken når det gælder kvalitet eller mængder. Som nævnt ovenover lægger vi vægt på lækkert og mørt kød, godt tilbehør og rigeligt mad. Desuden kan du glæde dig over, at vi gerne bruger lokale råvarer af den bedste kvalitet.

 

Og hvad er det så, du kan bestille, når du vælger at få mad ud af huset til festen i Nakskov? Hos os finder du en del forskellige menuer, såsom menuen der indeholder helstegt oksefilet, letrøget glaseret skinke og små hjemmelavede frikadeller. Til denne hovedret får du lækkert tilbehør, der blandt andet inkluderer flødekartofler, pastasalat og broccolisalat. Af forretter byder vi eksempelvis på varmrøget laksemousse, der serveres med sprød salat, dressing og kuvertbrød til. Du finder også forretten, som består af langtidsmodnet skinke, som er snoet om melon og serveres på sprød salat og med kuvertbrød til. Denne forret pyntes med oliven og brøndkarse. Smukt og lækkert!

 

Du kan desuden tilkøbe suppe, sauce og dessert, når du vil have mad ud af huset i Nakskov og omegn. Og hvis du gerne vil sammensætte din helt egen menu, er det også en mulighed. Det er din fest, og vi vil gerne bidrage til, at du nyder hvert sekund af den. Drømmer du om helstegt kalveculotte, svinefilet eller frikadeller? Og ønsker du flødekartofler, små smørstegte kartofler eller kartoffelsalat til? Blandt vores velsmagende og dekorative salater finder du rødkålssalat, råkostsalat, coleslaw og tomatsalat, for blot at nævne et udpluk af de mange muligheder, du har til rådighed, når du bestiller mad ud af huset til din fest i Nakskov.

 

Kontakt ZangenbergIndtast dit telefonnummer og email herunder, hvis du ønsker at blive kontaktet af Slagter ZangenbergAlternativt kan du ringe til ham: 5586 7090