Mad ud af huset – Nørre Alslev

 

Når du har inviteret til fest på Falster, bidrager Slagter Zangenberg gerne til, at dagen bliver en af de helt store. Vores butik ligger i Vordingborg, men vi bringer selvfølgelig mad ud af huset til din fest i Nørre Alslev. Vi sørger for, at maden til brylluppet, konfirmationen og den runde fødselsdag er lige i skabet, sådan som du og dine gæster har fortjent, når livets særlige begivenheder skal fejres.

 

I vores catering vægter vi især tre ting højt. Du kan glæde dig til lækkert, mørt kød, godt tilbehør og rigeligt mad. Slagtermester Bo Zangenberg, som står bag butikken og diner transportable, holder også af gode råvarer, som gerne købes lokalt. Du får desuden festmad, som er gennemtænkt ned til mindste detalje. Samtidig med at Bo Zangenberg er ekspert i det gamle slagterhåndværk og de dertilhørende traditioner, er han også en mand med mange idéer. Derfor har han en bog, hvor de gode af slagsen bliver skrevet ned. Intet er overladt til tilfældighederne, når du vælger Slagter Zangenbergs mad ud af huset til festen i Nørre Alslev.

Skab drømmemenuen, når du bestiller mad ud af huset til festen i Nørre Alslev

 

Den faglige stolthed og det dygtige slagterhåndværk er til at tage og føle på, når du nyder Slagter Zangenbergs catering til festen i Nørre Alslev. Det er dog ikke kun derfor, at du vil nyde den skønne festmad. Det er også, fordi du kan få det lige, som du ønsker. Hos os finder du nemlig både flere fastlagte menuer og det, som vi kalder saml-selv-menuer. Når du først har valgt en saml-selv-menu, er det bare at fylde dine yndlingsretter i.

 

Hvis du f.eks. har valgt en saml-selv-menu med forret, er det op til dig, om denne skal bestå af rejecocktail, røget tun eller noget helt tredje. Blandt vores smagfulde møre kød finder du eksempelvis oksemørbrad, kalveculotte og svinefilet. Når det gælder det gode tilbehør, byder vi f.eks. på flødekartofler og kartoffelsalat – og naturligvis friske, sprøde salater, såsom coleslaw og melonsalat. Tag også et kig på vores velsmagende saucer, supper og desserter.

 

Uanset hvad du vælger, når du bestiller Slagter Zangenbergs mad ud af huset til festen i Nørre Alslev, kan du glæde dig til smagfuldt mørt kød og godt tilbehør i rigelige mængder.

Du kan stole på Slagter Zangenberg, når du vælger mad ud af huset til festen i Nørre Alslev

 

Hvis du har prøvet at lave mad til et stort selskab, ved du, hvor meget det kræver. Når du skal markere en af de store begivenheder i livet, er det derfor en gave ikke at skulle stå med festmad til de mange gæster.

 

Hos Slagter Zangenberg er vi vant til at tilberede festmenuer til mange mennesker, så du kan trygt lade os lave din mad ud af huset til festen i Nørre Alslev. Vi har den erfaring, der skal til, for at din festmad bliver tilberedt med kvalitet for øje og samtidig er færdig til tiden. Og vores skønne retter er selvfølgelig pakket på en måde, så de stadig er varme, når du modtager dem.

 

Inde på vores sider med saml-selv-menuer og fastlagte menuer kan du se, hvor mange dage før festen du skal bestille, og hvornår du skal give den endelige besked om antal kuverter. Det er også på disse sider, at du sender din bestilling – det er både nemt og hurtigt at udfylde vores korte formular, når du ønsker mad ud af huset til festen i Nørre Alslev. Og når først formularen er sendt, kan du for alvor glæde dig til festen. For nu ved du, at din festmad er i trygge hænder. Nyd, at det er dygtige professionelle, der tager sig af retterne – retter i høj kvalitet og rigelige mængder – når du bestiller Slagter Zangenbergs mad ud af huset til festen i Nørre Alslev.

 

 

Kontakt ZangenbergIndtast dit telefonnummer og email herunder, hvis du ønsker at blive kontaktet af Slagter ZangenbergAlternativt kan du ringe til ham: 5586 7090