Mad ud af huset – Nykøbing Falster

 

Hvis du mangler mad til konfirmationen, brylluppet eller en anden fest, er løsningen lige her. Løsningen består af lækkert, mørt kød, godt tilbehør og rigeligt mad. Det er Slagter Zangenberg, der tilbyder denne mad ud af huset til dig, der holder fest i Nykøbing Falster. Du kan trygt stolte på, at Slagter Zangenbergs diner transportable vil bidrage til, at den store dag bliver fyldt med velvære og glæde.

 

Bag vores mad ud af huset til Nykøbing Falster står Bo Zangenberg, der i 2016 overtog slagter Beiers butik i Vordingborg. Bo Zangenberg er glad for gode råvarer, som gerne købes lokalt. Desuden har han en stor kærlighed til det gamle slagterhåndværk og de tilhørende traditioner. Men der er også gang i idéerne hos denne mand, der ikke bare skuer tilbage. Bo Zangenberg har en bog, hvor de gode idéer skrives ned. Intet er overladt til tilfældighederne, når du vælger Slagter Zangenbergs mad ud af huset til festen i Nykøbing Falster.

Skab din egen drømmemenu, når du bestiller mad ud af huset til festen i Nykøbing Falster

 

Når der er noget stort at fejre, fortjener du det bedste af det bedste. Og det kan du få ved at bestille Slagter Zangenbergs mad ud af huset til festen i Nykøbing Falster. Det er let at skabe lige den menu, som du vil se frem til samt nyde på den store dag. Du kan nemlig selv sammensætte retterne hos os. Du har også mulighed for at vælge en fastlagt menu i blandt vores lækre kombinationer af retter. Og da vi har mange forskellige, kan det sagtens være, at det er en af disse, der er drømmemenuen, når du ønsker at bestille mad ud af huset til festen i Nykøbing Falster. Du finder en sommermenu, en vintermenu, en let menu og mange flere andre blandt vores faste menuer. Du finder også tilkøb i form af suppe, sauce og dessert.

 

Men det kan være, at du mangler prikken over i’et, før du bliver rigtig tilfreds. Og tilfreds skal du være på den store dag, som du har set frem til længe, og som du kommer til at tænke tilbage på mange gange. For at få prikken over i’et på plads kan du vælge, at din mad ud af huset til festen i Nykøbing Falster skal bestå af en menu, du selv har sammensat. Måske drømmer du om rejecocktail til forretten? Eller er du mere til varmrøget laks på en bund af sprød salat? Gør madoplevelen komplet med en velsmagende forret, måske en dessert og vores lækre, møre kød som eksempelvis oksefilet, kalveculotte og porchetta.

 

Og nu vi er ved det med kødet, skal du vide, at vi altid sørger for at skære det i tynde skiver. Det er der to gode grunde til. For det første bliver kødet utroligt mørt af det. For det andet rækker det længere, når det udskæres på denne måde.

 

Få ro på og markér den særlige dag med mad ud af huset til festen i Nykøbing Falster

 

Du synes måske også at det med at bestille mad ud af huset til dit arrangement, føles lidt som om at springe over, hvor gærdet er lavest. For du kunne jo bare lave festmaden selv. Det har du gjort før. Og der er sikkert nogen, der gerne vil hjælpe. Men når du holder fest, er der mange andre ting, der skal gøres. Og oven i alt det går du sikkert også rundt og er spændt. Der er med andre ord nok at tænke på, når du holder bryllup, konfirmation og rund fødselsdag. Hvorfor ikke give dig selv lidt mere ro, så du kan fokusere på nogle af de andre ting, der skal gøres? Så er der også lidt mere plads til at se frem til alt det sjove og hyggelige, der kommer til at ske. Med diner transportable fra os kan du være sikker på at kunne nyde dit arrangement fuldt ud uden at skulle stresse over maden.

 

Når du bestiller mad ud af huset til festen i Nykøbing Falster, er det også med til at markere, at dagen er noget særligt. Det er ikke hver dag, du bestiller udefra – og når du vælger Slagter Zangenberg vil den høje kvalitet bidrage til den der følelse af, at dagen er helt speciel. Vi sørger for den gode mad, så I kan få en god fest.

 

 

 

Kontakt ZangenbergIndtast dit telefonnummer og email herunder, hvis du ønsker at blive kontaktet af Slagter ZangenbergAlternativt kan du ringe til ham: 5586 7090