Mad ud af huset Præstø

 

Hvis du leder efter mad ud af huset i Præstø, hvor der er mange retter og menuer at vælge mellem, og hvor der er fokus på gode råvarer og lækker tilberedning, så laver Slagter Zangenberg det perfekte mad ud af huset for dig. Her finder du både menuer med forretter, hovedretter og desserter, lækre anretninger og meget mere til din fest eller andet arrangement. Siden Slagter Zangenberg blev grundlagt af Bo Zangenberg i 2016 er hundredevis af diner transportable blevet leveret til diverse fester overalt i Danmark – derfor er mad ud af huset i Præstø ikke en undtagelse.

 

Hos Slagter Zangenberg hersker en stor passion for slagterhåndværket og madlavning i det hele taget – derfor er al maden lækker og veltilberedt af friske, lokale råvarer, så du er sikret de bedste retter og menuer til din mad ud af huset i Præstø. Alt du skal gøre er at finde de bedste menuer og retter til din fest – hvad end det er en af de allerede fastlagte menuer eller en menu, der er sammensat efter dine specifikke ønsker, så er begge dele muligt i vores alsidige univers af velsmagende festmad.

Sammensæt den perfekte menu med vores mad ud af huset i Præstø

 

Når det kommer til mad ud af huset, har vi hos Slagter Zangenberg valgt at give dig to muligheder. Du kan nemlig vælge mellem én af vores fastlagte menuer, der er nøje sammensat, så de indeholder både lækkert, mørt kød og godt tilbehør – men har du specifikke ønsker, tilbyder vi også vores saml-selv-menuer, hvor menuen sammensættes lige efter din smag. Her finder du alt fra kalveculotter og oksefilet til mørbrader med tilbehør, som broccoli- eller tomatsalat, flødekartofler, kartoffelmos og meget andet, både af kød og tilbehør. Disse muligheder er særligt velegnede, hvis du skal holde fest og mangler professionel hjælp til maden, og du finder svært bedre mad ud af huset i Præstø end hos os.

 

Står i derimod ikke og skal holde fest, men leder du blot efter en lækker anretning eller mindre måltid til foredrag, møder eller noget helt tredje, så er dette også en mulighed hos os. Find alt fra lækre sandwiches i mange varianter, platter, smørrebrød eller noget helt tredje med vores mad ud af huset i Præstø. Find det mad ud af huset i Præstø hos os, som passer bedst til din anledning. Du kan være sikker på, at vi leverer maden veltilberedt, lækker og klar til servering!

Gør festen bedre med Slagter Zangenbergs professionelle mad ud af huset i Præstø

 

Ønsker du at din næste, store fest – hvad end det er brylluppet, konfirmationen, den runde fødselsdag eller noget helt fjerde – skal løbe så problemfrit, som muligt? Så er du kommet til den rette side. Her finder du vores store udvalg af mad ud af huset i Præstø til dine store arrangementer. Her er god service, kvalitet, friske råvarer og passion for madlavning og slagterhåndværket i fokus. Med vores mad ud af huset i Præstø til dine fester, kan du roligt overlade ansvaret for festens menu til os – du skal blot vælge en af vores lækre, fastlagte menuer eller sammensætte din egen. Begge disse muligheder ordnes nemt og hurtigt på vores hjemmeside, så du kan fokusere på andre vigtige ting, der skal ordnes til din fest – eller blot at glæde dig og hygge dig med dine venner, familie og andre gæster.

Vi hos Slagter Zangenberg har stor erfaring med at tilberede mad til selskaber, så du er sikker på, at der er mad nok til dine gæster. Gør festen lidt mere overskuelig med vores professionelle mad ud af huset til din fest i Præstø.

 

 

Kontakt ZangenbergIndtast dit telefonnummer og email herunder, hvis du ønsker at blive kontaktet af Slagter ZangenbergAlternativt kan du ringe til ham: 5586 7090