Mad ud af huset – Rødby og Rødbyhavn

 

Lækkert, mørt kød, godt tilbehør og rigeligt mad. Hvis det er noget, du vægter højt til din fest, så er du kommet til den rette diner transportable. Det er nemlig tre ting, som vi hos Slagter Zangenberg, har valgt at lægge vægt på i vores catering løsning.

 

Og vi kører gerne et stykke vej med vores lækre, møre kød og gode tilbehør til dit arrangement. Slagter Zangenberg ligger i Vordingborg, hvor Bo Zangenberg i 2016 overtog slagter Beiers. Men selvom slagterforretningen ligger i Vordingborg, skal du ikke tøve med at bestille mad ud af huset til festen i Rødby/Rødbyhavn. Vi leverer maden til dit bryllup, datterens konfirmation og andre af livets store fester. Så kan du bruge din energi på at hygge dig fremfor at have brugt det meste af energien på at kokkerere mad til et større selskab. Det er trods alt ikke hver dag, du holder fest.

 

Uanset hvad du vælger, kan du glæde dig til retter, som er blevet lavet af gode og velsmagende råvarer. Hos Slagter Zangenberg anvender vi nemlig også gerne lokale råvarer. Desuden kommer du til at nyde godt af Bo Zangenbergs interesse for det gamle slagtehåndværk og de traditioner, der hører til, når du vælger vores mad ud af huset til festen i Rødby/Rødbyhavn.

 

Det er let at finde drømmemenuen, når du vil bestille mad ud af huset til festen i Rødby/Rødbyhavn

 

Overordnet set har vi hos Slagter Zangenberg to typer menuer – fastlagte menuer og det, vi kalder saml-selv-menuer. Du kan evt. begynde med at se, om der er nogle af de fastlagte menuer, der falder i din smag, når du vil bestille mad ud af huset til festen i Rødby/Rødbyhavn. Det kan dog være, at der lige er en detalje, der mangler, for at du bliver helt tilfreds. Og det er vigtigt, at du bliver tilfreds, for du kommer til at tænke tilbage på festen mange gange. Tag et kig på vores saml-selv-menuer og lav den perfekte symfoni af retter – en symfoni, der vil få dine smagsløg til at synge.

 

Når du vælger en saml-selv-menu som mad ud af huset til festen i Rødby/Rødbyhavn, er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Du finder lækkert, mørt kød som f.eks., kalveculotte, porchetta og oksefilet. Blandt det gode tilbehør finder du eksempelvis flødekartofler, kartoffelsalat og små smørstegte kartofler samt melonsalat, broccolisalat, tomatsalat og mange andre salater. Du kan også vælge en saml-selv-menu med forret, sauce og dessert. Gå evt. ind på vores saml-selv-menuer, hvor du kan se alle mulighederne.

 

Takket være vores fleksible saml-selv-menuer bliver det let at finde drømmemenuen, når du ønsker mad ud af huset til festen i Rødby/Rødbyhavn.

 

Glem bekymringerne – vælg Slagter Zangenbergs mad ud af huset til festen i Rødby/Rødbyhavn

 

Der er meget, der skal gøres, når man holder fest. Nogle gange kan man næsten blive stresset af alle forberedelserne som hører med. Men du kan give dig selv en del bekymringer mindre, når du skal holde bryllup, konfirmation eller en anden stor fest. Når du vælger at bestille Slagter Zangenbergs mad ud af huset til festen i Rødby/Rødbyhavn, får du lidt mere ro på, men uden at gå på kompromis med den gode mad.

 

Vores professionalisme og erfaring med at lave mad af høj kvalitet til mange mennesker skal nok bidrage til en skøn fest. Så overlad trygt arbejdet med festmaden til os. Samtidig med at du kan glæde dig over vores skønne mad, kan du glæde dig over at slippe for alle anstrengelserne, der er forbundet med at lave mad til et større selskab. Der er meget, der skal hakkes, koges og steges – og times. Lad i stedet os sørge for maden til din fest og lad skuldrene falde ned og glæd dig.

 

Det er heldigvis bare at gå ind og bestille vores mad ud af huset til den store dag i Rødby/Rødbyhavn online. Så ankommer de dejlige retter til din fest, forsvarligt pakket i varmekasser – og selvfølgelig til tiden.

 

 

 

Kontakt ZangenbergIndtast dit telefonnummer og email herunder, hvis du ønsker at blive kontaktet af Slagter ZangenbergAlternativt kan du ringe til ham: 5586 7090