Mad ud af huset – Sakskøbing

 

Hvis du drømmer om en fest, som du sent vil glemme, er du kommet til det rette sted. Slagter Zangenberg bringer blandt andet mad ud af huset til festen i Sakskøbing og andre dele af Lolland Falster. Når vores omhyggeligt tilberedte diner transportable først er på bordet, ryger den gode stemning for alvor i vejret. Der kommer hverken til at mangle noget, hvad angår kvalitet eller mængder, da vi lægger vægt på følgende tre punkter i vores menuer: Lækkert, mørt kød, godt tilbehør og rigeligt af mad.

 

Slagter Zangenberg er både catering og slagterforretning i Vordingborg. Manden bag Slagter Zangenberg, Bo Zangenberg, der i 2016 overtog slagter Beiers butik, har en stor kærlighed til det gamle slagterhåndværk og de traditioner, der hører til. Og lige præcis dette er noget, du kan smage, når du har bestilt vores mad ud af huset til festen i Sakskøbing. Du vil også kunne smage, at Zangenberg vælger gode råvarer. Og ofte vil disse råvarer være indkøbt lokalt. Du og dine gæster kan derfor nyde festmad, som er fuldkommen, både når det gælder de velvalgte produkter, som retterne er sammensat af samt tilberedningen, som har været i kyndige hænder.

 

Vælg en fastlagt menu eller lav din egen menu, når du bestiller mad ud af huset til festen i Sakskøbing

 

Hos Slagter Zangenberg finder du to overordnede menu-kategorier, når du vil bestille mad ud af huset til festen i Sakskøbing – fastlagte festmenuer og saml-selv-menuer. Der er meget at vælge mellem i begge kategorier, så vi bliver forundrede, hvis der ikke er noget, der falder i din smag, når du ønsker mad ud af huset til festen i Sakskøbing. Det er selvfølgelig vigtigt, at du ender med en menu, der er lige i skabet, for det er ikke hver dag, du holder fest.

 

Blandt vores fastlagte menuer finder du den lette menu, sommermenuen, luksusmenuen mfl. Du kan desuden tilkøbe supper – f.eks. hønsekødsuppe eller tomatsuppe – samt forskellige saucer, blandt andet bearnaisesauce og brun sovs. En række elementer, som vil gøre maden til din fest komplet. Som en perfekt afrunding kan du eksempelvis tilkøbe jordbærtrifli eller ostelagkage til dessert.

 

Det kan også være, at du foretrækker en saml-selv-menu, når du bestiller mad ud af huset til festen i Sakskøbing. I så fald fylder du selv retter i den menu, du har valgt. Du har f.eks. mulighed for at se nærmere på menuen, som indeholder en forret, to slags kød plus fyldt unghanebryst, to slags kartofler og to salater samt kuvertbrød. Så er det op til dig, om forretten skal være varmrøget laksemousse, rejecocktail med dressing og flutes eller noget helt tredje. Blandt vores lækre udvalg af mørt kød finder du muligheder som helstegt kalveculotte, helstegt oksefilet og letrøget svinekam. Når det gælder kartoflerne, byder vi på kartoffelsalat, flødekartofler, små smørstegte kartofler og meget mere. Salaten kunne f.eks. være en melonsalat, en rødkålssalat eller en spidskålsalat. Hvad rammer bedst dine forestillinger, om mad ud af huset til festen i Sakskøbing? Det finder du hos os.

Markér den store dag med mad ud af huset til festen i Sakskøbing

 

En stor fest ser man som regel frem til i flere måneder. I nogle tilfælde kan det endda være i år, at du glæder dig til den brag af en fest, du vil holde, næste gang du fylder rundt, eller når du skal fejre sølvbryllup. Til de store fester skal de høje forventninger indfries. Det er kun en gang, du fylder 40, og det er kun en gang, din søn skal konfirmeres.

 

Noget af det, vi bruger til at markere de specielle begivenheder i vores liv, er lækker mad. Mad som er lidt udover det sædvanlige. Og der skal være rigeligt af det. Festmaden er med til at skabe følelser som glæde og nydelse på den store dag.

 

Forkæl dig selv og dine gæster ved at vælge Slagter Zangenbergs mad ud af huset til din fest i Sakskøbing – vores retter bidrager til en følelse af, at lige præcis denne dag er en af de helt store. Så gør dagen en tand mere speciel med vores catering løsning.

 

 

 

Kontakt ZangenbergIndtast dit telefonnummer og email herunder, hvis du ønsker at blive kontaktet af Slagter ZangenbergAlternativt kan du ringe til ham: 5586 7090