Mad ud af huset – Stubbekøbing

 

Når du leder efter mad ud af huset til festen i Stubbekøbing, ønsker du sikkert at finde det bedste af det bedste til dig og dine gæster – og samtidig vil du sikkert også gerne have, at der skal være rigeligt til alle. I begge tilfælde har du fundet den rette diner transportable. Hvad enten du ønsker mad til barnedåben, konfirmationen eller brylluppet, er vi hos Slagter Zangenberg klar til at rulle vores ekspertise ud, så festen på Falster bliver fyldt med ekstra meget velvære og glæde.

 

Hos Slagter Zangenberg er det lækkert, mørt kød, godt tilbehør og rigeligt mad, der er nøgleordene. Desuden kan du glæde dig over brugen af dejlige råvarer, som slagtermester Bo Zangenberg gerne køber lokalt. Det var Bo Zangenberg, der i 2016 overtog den daværende slagterbutik på Gåsetorvet i Vordingborg. Bo Zangenberg startede sin butik og catering op med en stor portion kærlighed til det gamle slagterhåndværk samt mange gode idéer, som blev skrevet ned i en lille bog. Når du vælger vores mad ud af huset til festen i Stubbekøbing, er det derfor nøje velgennemtænkte og veltilbedte retter, som du og dine gæster kommer til at nyde.

 

Vælg en fastlagt menu eller lav din egen menu, når du bestiller mad ud af huset til festen i Stubbekøbing

 

Vi har et hav af skønne, fastlagte menuer hos Slagter Zangenberg – du finder både sommermenuen, vintermenuen, luksusmenuen, den lette menu og flere andre. Til disse menuer kan du desuden tilkøbe dejlig suppe, sauce og dessert. Men til trods for de mange muligheder kan det være, at der ikke er nogen af menuerne, der rammer lige præcis det, du drømmer om, når du vil bestille mad udefra til festen i Stubbekøbing. Så er det så heldigt, at du i stedet kan vælge en saml-selv-menu. Denne menu fylder du selv – som navnet røber – retterne i. Saml-selv-menuen er en fleksibel mulighed, der sikrer, at du kan få det lige, som du vil have det, når du bestiller din mad ud af huset til festen i Stubbekøbing.

 

Måske drømmer du om oksefilet, okseculotte eller kalvemørbrad til hovedretten? Eller er det letrøget glaseret skinke, som du vil se mest frem til? Der er mange muligheder, når du vælger vores saml-selv-menuer. Det gælder selvfølgelig også tilbehøret – når du ønsker mad ud af huset til festen i Stubbekøbing byder vi f.eks. på flødekartofler, kartoffelsalat og pastasalat med frugt og græskarkerner. Men vi har mange andre salater – eksempelvis spidskålssalat, bulgursalat og rødkålssalat.

 

Hvis du ønsker at sammensætte en menu med forret og dessert til, er det også muligt, når du bestiller vores mad ud af huset til festen i Stubbekøbing. Blandt Slagter Zangenbergs forretter finder du eksempelvis varmrøget laksemousse, rejecocktail og røget tun. Til dessert byder vi på karamelkage, ostelagkage, æblekage og mange andre desserter, der kan runde festmaden perfekt af.

 

Slagter Zangenberg garanterer en høj kvalitet og rigelige mængder, når du bestiller mad ud af huset til festen i Stubbekøbing

 

Der er meget at tænke på, når man holder fest. Det er lige før, man kan blive småstresset. Fungerer bordplanen? Hvor og hvornår skal jeg købe festtøj? Og du kunne sikkert selv fortsætte - listen er lang. Hos Slagter Zangenberg kan vi ikke hjælpe dig med bordplanen og festtøjet. Til gengæld kan vi love dig, at du kommer til at nyde veltilberedte retter i høj kvalitet og rigelige mængder, når du vælger Slagter Zangenbergs mad ud af huset til festen i Stubbekøbing. Vores solide viden om og erfaring indenfor slagterfaget er altid til at stole på, og desuden er vi vant til at tilberede de store mængder mad, som et bryllup, en konfirmation og andre fester ofte kræver.

 

Maden leverer vi altid godt pakket, så den stadig er varm, og så kan du selvfølgelig også regne med at modtage festmaden til tiden, så dine sultne gæster ikke skal vente, og så festen for alvor kan komme i gang.

 

 

 

Kontakt ZangenbergIndtast dit telefonnummer og email herunder, hvis du ønsker at blive kontaktet af Slagter ZangenbergAlternativt kan du ringe til ham: 5586 7090